Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
Dzis był na Krakowskiej zaraz przed Galeria dzwon. Wygladało to tak jakby (chyba passat) jadąc w stronę mosćic skręcał w lewo i nie ustapił pierszeństwa motocykliscie. Motor ostro zdezelowany. Nie wiem co z kierowca, ale nie bylo nikogo w stroju motocyklisty, kupa straży i policji i zamknięty Pas w kierunku miasta.
A później znów poda sie statystykę: Wypadek z UDZIAŁEM motocyklisty, zamiast z winy. I motory złe.. ble ble ble.
W sumie to już wczoraj. Bo po północy
A później znów poda sie statystykę: Wypadek z UDZIAŁEM motocyklisty, zamiast z winy. I motory złe.. ble ble ble.
W sumie to już wczoraj. Bo po północy
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
-
- Rhetor
Serdecznie zachęcam instruktora L-ki, któremu "kierofffca" tego oto pojazdu:
zajechał drogę na rondzie tymczasowym do złożenia donosu o popełnienie wykroczenia na policję, jak chcesz to ci mogę za świadka robić, bo nie znoszę chamstwa i buractwa.
Jak ktoś nie zna przepisów i nie widzi linii namalowanych na asfalcie to niech buli i to ostro!
zajechał drogę na rondzie tymczasowym do złożenia donosu o popełnienie wykroczenia na policję, jak chcesz to ci mogę za świadka robić, bo nie znoszę chamstwa i buractwa.
Jak ktoś nie zna przepisów i nie widzi linii namalowanych na asfalcie to niech buli i to ostro!
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
To jest foto z tej twojej kamerki ?LordRuthwen pisze:Serdecznie zachęcam instruktora L-ki, któremu "kierofffca" tego oto pojazdu:
[url=http://img638.imageshack.us/img638/7986/zdjcie0251.th.jpg]Obrazek[/URL]
Tak na marginesie, na stronie http://www.jakjedziesz.pl/ bez obciachu wrzucają wszelkie dowody na madafaków włącznie z numerami rejestracyjnymi, których wyczyny wklejane na tą stronę można "śledzić"
Ostatnio zmieniony 22-04-2011, 10:35 przez Roberto, łącznie zmieniany 1 raz.
a`propos L-ek. Wczoraj widziałem samochód nauki jazdy na brzeskich numerach rejestracyjnych w kolorze zlotawym. nie byłoby nic w tym dziwnego, gdyby nie fakt, że ślad tylnego lewego koła chował się o jakieś 3/4 opony za przednim. No dawno tak krzywego samochodu nie widziałem. na tak krótkim aucie przesunięcie o kilkanaście cm to baaaaardzo dużo. jak toto przeszło przegląd - nie wiem.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
29500ml B Rh+... A Ty?
-
- Rhetor
Nie.angelo pisze:To jest foto z tej twojej kamerki ?
Wysłane z mojej budki telefonicznej
Tak faktycznie było jeśli chodzi o winnego - kierowca passata. Motocyklista - złamanie otwarte lewego nadgarstka i potłuczony - tak przynajmniej wstępnie wyglądał. Mimo iż źle nie wyglądał zgodnie ze standardami zapakowany na deskę i wywieziony do szpitala.Beaver pisze:Dzis był na Krakowskiej zaraz przed Galeria dzwon. Wygladało to tak jakby (chyba passat) jadąc w stronę mosćic skręcał w lewo i nie ustapił pierszeństwa motocykliscie. Motor ostro zdezelowany. Nie wiem co z kierowca, ale nie bylo nikogo w stroju motocyklisty, kupa straży i policji i zamknięty Pas w kierunku miasta.
Nie dziwcie się, że zamknęli pas bo jak są ranni to policja kwalifikuje zdarzenie jako wypadek i musi zrobić pełną dokumentację. Dopuki nie wymierzą i nie pofocą to nie pozwolą posprzątać i puścić ruchu.
-
- Rhetor
Ludzie nie przestają mnie zadziwiać... Pozdrawiam madafakę, który, uwaga, na ulicy Klikowskiej dzisiaj po obiedzie posuwał z rodzinką (ulicą) na rolkach w okolicach kościoła Miłosierdzia... Zważywszy, że obok jest chodnik ze ścieżką rowerową, to niektórym chyba Lany Poniedziałek wodę z mózgu zrobił....