PYTANIA DO PANI RZECZNIK PREZYDENTA MIASTA TARNOWA
-
- Rhetor
Ano będzie, dafi zasmucę Cię, zawieszenie mam niewymieniane od prawie 4 lat i około 120 tys. kilometrów, bo po prostu jest dobre
Nie bój się, niedługo Staszek się wk... zdenerwuje i droga będzie wyremontowana
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Archont
Niektórzy szanują swoje samochodyLordRuthwen pisze:Ano będzie, dafi zasmucę Cię, zawieszenie mam niewymieniane od prawie 4 lat i około 120 tys. kilometrów, bo po prostu jest dobre
A Staszek sie moze denerwowac, i w sumie to robi od dawna ale nic z tego. On nie jest wladca tej krainy i nie wszystko moze.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
To ja w takim razie mam pytanie do pani rzecznik:
Kto odpowiada za wymianę tablic reklamowych Tarnowa przy głównych wyjazdach z miasta i zamianę tych z tukanem na nowe, które nie prezentują się delikatnie mówiąc najlepiej i jakimi kryteriami, skoro nie estetyką, kierowano się przy tej decyzji ?
Kto odpowiada za wymianę tablic reklamowych Tarnowa przy głównych wyjazdach z miasta i zamianę tych z tukanem na nowe, które nie prezentują się delikatnie mówiąc najlepiej i jakimi kryteriami, skoro nie estetyką, kierowano się przy tej decyzji ?
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
Niestety Pani Wodnik miasta Tarnowa odpowiada wyłącznie na wygodne pytania
Wysłany: 26-03-2011, 22:25
Czy wysyłając pytanie na [email protected] mozna oczekiwać odpowiedzi czy to jest
adres na berdyczów?
Wysłany: 26-03-2011, 22:25
Czy wysyłając pytanie na [email protected] mozna oczekiwać odpowiedzi czy to jest
adres na berdyczów?
-
- Obywatel
Prezydent regularnie odbiera pocztę i w miarę możliwości odpowiada na maile osobiście, lub też przekierowuje poszczególne tematy do swoich służb.Mark pisze:Czy wysyłając pytanie na [email protected] mozna oczekiwać odpowiedzi czy to jest adres na berdyczów?
Rzecznik UMT
Dorota Kunc-Pławecka
Dorota Kunc-Pławecka
D.Kunc-Pławecka, Gdzies tam w styczniu, lutym zadalem pytanie o strazy miejskiej co robi na obwodnicy - cisza.
Jakie zadanie tam ma nie dowiem sie juz chyba nigdy.
Moje pytanie jest następujące. Dlaczego Pani wybiera sobie wygodne (?) pytania ?
Jakie zadanie tam ma nie dowiem sie juz chyba nigdy.
Moje pytanie jest następujące. Dlaczego Pani wybiera sobie wygodne (?) pytania ?
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
-
- Rhetor
Pewnie Prezydent myśli jak tam was kostką uraczyć. BrukBet już czeka na sygnał do transportudafi33 pisze:Kiedy zostanie zamknięta ulica Bitwy o Wał Pomorski skoro nikt nic nie robi z jej skandalicznym stanem ?
''Hopki '' są już 20-30 centymetrowe ..... ktoś nie znający tej ''ulicy'' może stracić zęby .
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell