Remonty ulic w Tarnowie
-
- Obywatel
Koniec utrudnień na skrzyżowaniu Szujskiego i Szkotnik
Zakończyły się prace przy budowie dodatkowego pasa ruchu w tym miejscu.
Ruch pojazdów na skrzyżowaniu odbywa się normalnie, kierowcy proszeni są jednak o zachowanie szczególnej ostrożności z powodu braku oznakowania poziomego.
Zakończyły się prace przy budowie dodatkowego pasa ruchu w tym miejscu.
Ruch pojazdów na skrzyżowaniu odbywa się normalnie, kierowcy proszeni są jednak o zachowanie szczególnej ostrożności z powodu braku oznakowania poziomego.
Rzecznik UMT
Dorota Kunc-Pławecka
Dorota Kunc-Pławecka
-
- Proedroj
Zamiast "przełomów". Ktoś nazwał rzecz po imieniu. Nie w Tarnowie, ale inicjatywa mi się bardzo podoba.
http://kontakt24.tvn.pl/temat,nowy-znak ... =najnowsze
http://kontakt24.tvn.pl/temat,nowy-znak ... =najnowsze
Jakie łatanie ? przecież nawet 5 % ubytków nie połatali ... więc o czym my tu mówimy .hurricane pisze:Swoją drogą, coś powoli idzie łatanie dziur... Od 2 tygodni nie zuważyłem większych postępów. Czyżby się pieniążki na bieżące utrzymanie kończyły?
To samo z ''malowaniem'' oznaczeń na ulicach .... mizeria niektórych linii i przejść dla pieszych trudno już dostrzec ,ledwo co widoczne itp itd .
Widać ważniejsze jest uprawiać PR czy uczestniczyć np: w konferencjach katechetycznych
niż zająć się realnymi ,namacalnymi problemami zwykłych ludzi .
Połatali, sam chyba zobaczysz jak A gumiak brygada w akcji na Tuchowskiej dziśdafi33 pisze:Jadę tam dzisiaj na odbiór ale zaraz ,zaraz wersja była że nie łatają bo ma być remont kapitalny .... ?Lechu pisze:Bitwy o Wał Pomorski połatano miasto przełomów
Chyba że po wielkim halo na tym forum zmienili zdanie ?
No cóż to coś co nazywa się szumnie ulicą połatano .... teraz można poszaleć i nawet z 20 km/h pojechaćpb pisze:Lechu pisze:Bitwy o Wał Pomorski połatano miasto przełomów
Byłem, widziałem. To jest jakiś żart. Wcale nie śmieszny
Jako tako można przynajmniej teraz przejechać .
Widać że chyba się przejęli coś bo w kilku miejscach połatano większe dziurska ...... szału nie ma ale jakieś światełko w tunelu jest .
-
- Prytan