PYTANIA DO PANI RZECZNIK PREZYDENTA MIASTA TARNOWA

Wiadomości "z miasta".
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

Ano będzie, dafi zasmucę Cię, zawieszenie mam niewymieniane od prawie 4 lat i około 120 tys. kilometrów, bo po prostu jest dobre :)
Nie bój się, niedługo Staszek się wk... zdenerwuje i droga będzie wyremontowana :P

farciarzgilmore
Archont

Post autor: farciarzgilmore »

Nie wiem czy tu nawet sam proboszcz pomoże. Na kazaniach straszy, prosi, że święta niedługo, że będzie dużo gości i ..... dalej nic. Może jak mu się zepsuje zawieszenie w Jego Golfie Plus to wtedy się wkur...... .

Awatar użytkownika

angelo
Archont

Post autor: angelo »

Chwila, chwila, o ile wiem, trwają negocjacje z budowlańcami. Co najmniej od stycznia...
29500ml B Rh+... A Ty?

Awatar użytkownika

Beaver
Rhetor

Post autor: Beaver »

LordRuthwen pisze:Ano będzie, dafi zasmucę Cię, zawieszenie mam niewymieniane od prawie 4 lat i około 120 tys. kilometrów, bo po prostu jest dobre :)
Nie bój się, niedługo Staszek się wk... zdenerwuje i droga będzie wyremontowana :P
Niektórzy szanują swoje samochody :)

A Staszek sie moze denerwowac, i w sumie to robi od dawna ale nic z tego. On nie jest wladca tej krainy i nie wszystko moze.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau

Awatar użytkownika

defekator
Rhetor

Post autor: defekator »

To ja w takim razie mam pytanie do pani rzecznik:

Kto odpowiada za wymianę tablic reklamowych Tarnowa przy głównych wyjazdach z miasta i zamianę tych z tukanem na nowe, które nie prezentują się delikatnie mówiąc najlepiej i jakimi kryteriami, skoro nie estetyką, kierowano się przy tej decyzji ?
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM

Mark
Proedroj

Post autor: Mark »

Niestety Pani Wodnik miasta Tarnowa odpowiada wyłącznie na wygodne pytania

Wysłany: 26-03-2011, 22:25

Czy wysyłając pytanie na [email protected] mozna oczekiwać odpowiedzi czy to jest
adres na berdyczów?

D.Kunc-Pławecka
Obywatel

Post autor: D.Kunc-Pławecka »

Mark pisze:Czy wysyłając pytanie na [email protected] mozna oczekiwać odpowiedzi czy to jest adres na berdyczów?
Prezydent regularnie odbiera pocztę i w miarę możliwości odpowiada na maile osobiście, lub też przekierowuje poszczególne tematy do swoich służb.
Rzecznik UMT
Dorota Kunc-Pławecka

Navyy
Prytan

Post autor: Navyy »

Czy są może prowadzone rozmwy z jakimś inwestorem zajmującym się branżą kinową (Cinema City, Multikino, Helios?)

Bastekxyz
Archont

Post autor: Bastekxyz »

D.Kunc-Pławecka, zwracam się z uprzejmą prośbą o odpowiedź na pytania zadane po opublikowaniu przez Panią listy planowanych remontów dróg.

Awatar użytkownika

Beaver
Rhetor

Post autor: Beaver »

D.Kunc-Pławecka, Gdzies tam w styczniu, lutym zadalem pytanie o strazy miejskiej co robi na obwodnicy - cisza.
Jakie zadanie tam ma nie dowiem sie juz chyba nigdy.
Moje pytanie jest następujące. Dlaczego Pani wybiera sobie wygodne (?) pytania ?
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau

Awatar użytkownika

starówka
Archont

Post autor: starówka »

Beaver, skieruj pytanie do pana komendanta, on udzieli Tobie wyczerpującej odpowiedzi

dafi33
Rhetor

Post autor: dafi33 »

Kiedy zostanie zamknięta ulica Bitwy o Wał Pomorski skoro nikt nic nie robi z jej skandalicznym stanem ?
''Hopki '' są już 20-30 centymetrowe ..... ktoś nie znający tej ''ulicy'' może stracić zęby .

Awatar użytkownika

Mr Greenback
Rhetor

Post autor: Mr Greenback »

dafi33 pisze:Kiedy zostanie zamknięta ulica Bitwy o Wał Pomorski skoro nikt nic nie robi z jej skandalicznym stanem ?
''Hopki '' są już 20-30 centymetrowe ..... ktoś nie znający tej ''ulicy'' może stracić zęby .
Pewnie Prezydent myśli jak tam was kostką uraczyć. BrukBet już czeka na sygnał do transportu :lol:
"Ludzie którzy głosują na nieudaczników, złodziei, zdrajców i oszustów nie są ich ofiarami. Są ich wspólnikami". George Orwell

Awatar użytkownika

TomekMKM
Rhetor

Post autor: TomekMKM »

Mr Greenback, wszystko jedno jak, byle by się dało przejechać!

dafi33
Rhetor

Post autor: dafi33 »

Czy planowane jest jakiekolwiek łatanie ulic ? bo pogodą się już chyba wyłgać nie da ?

ODPOWIEDZ