Elektronika
Brama od strony Lwowskiej często jest zamykana w dzień. W sumie to się nie dziwię bo ciągle ktoś się tam przewijał, ale potwierdzam, sklep działa wczoraj i dzisiaj tam byłem i kupowałemJT pisze:Temat z przed kilku miesięcy, ale czy ten sklep elektroniczny na Klasztornej/Lwowskiej 7 jeszcze "działa" ? Ostatnio próbowałem się dostać do bramy gdzie sklep został przeniesiony ( oczywiście zgodnie z godzinami otwarcia podanymi na stronie ) , niestety było zamknięte .
A za tym sklepem nie przepadam Jedyne co tam kupiłem to był zasilacz bo nigdzie nie mieli takiego jak potrzebowałem, a nie chciałem go sam budować bo mi się nie opłacałohuziu pisze:jest jeszcze sklep na Goldhammera od strony Wałowej.
Każdy sklep ma swoje uroki U Zbyszka na Goldhammera kupuje części od czasu jak miał sklep na Nowym Świecie, a wcześniej na Goslara.
Tak wspominając, to fajny okres Klasztornej był gdy pracowała tam ś.p. wszystkowiedząca "Gruba", a wcześniej jeszcze wspólnie z Panią z Betatronika sprzedawały w lokalu gdzie mieści się obecnie Alior Bank
Tak wspominając, to fajny okres Klasztornej był gdy pracowała tam ś.p. wszystkowiedząca "Gruba", a wcześniej jeszcze wspólnie z Panią z Betatronika sprzedawały w lokalu gdzie mieści się obecnie Alior Bank
Czasów kiedy sprzedawały w miejscu gdzie był Alior Bank to nie kojarzę, ale jak pracowała na Klasztornej to bardzo dobrze pamiętamhuziu pisze:Tak wspominając, to fajny okres Klasztornej był gdy pracowała tam ś.p. wszystkowiedząca "Gruba", a wcześniej jeszcze wspólnie z Panią z Betatronika sprzedawały w lokalu gdzie mieści się obecnie Alior Bank
Pamiętam sytuację jak przyszedł jakiś koleś i mówi, że chce czarny tranzystor. Babka do niego, że może jakieś szczegóły, parametry i coś dobiorą, a on, że czarny wkurzyła się rzuciła mu karton przed niego wypełniony tranzystorami i mówi:"Masz wybierz sobie".
Koleś zmieszany wyszedł
-
- Rhetor
Ceną
Tylko nie kupuj no_name, bo będziesz tego żałował.
Ewentualnie zwróć uwagę na szybkość autofocusa, bo jak będzie za wolny to będą złe zdjęcia ruchu wychodzić.
Tylko nie kupuj no_name, bo będziesz tego żałował.
Ewentualnie zwróć uwagę na szybkość autofocusa, bo jak będzie za wolny to będą złe zdjęcia ruchu wychodzić.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Ostrzegam tylko: http://img718.imageshack.us/img718/8341 ... cacopy.jpg
; )
; )