Jestem uczniem VI LO w Tarnowie. Zrobiłem portal o tematyce komputerowej, tylko byłbym wdzięczny za pomoc w reklamie
www.idc.edu.pl
i będę wdzięczny za polubienie na facebooku
http://www.facebook.com/pages/IDC-Infor ... 1670639443
Pomożecie z reklamą?
-
Autor tematu - Metoikos
Od razu pierwsze co mnie wku***, znaczy denerwuje. Jeszcze nie zdążyłem nic na tej stronie przeglądnąć, ale baner mnie po prostu odrzucił :/ Ten o tym, że "informatyka jest dla wszystkich", "IDC" itd. Jest za duży. Na początku myślałem, że to intro. Otwierasz stronę na rozdzielczości 1366x768 a ten baner zajmuje cały ekran. Sorry, ale ja nie chcę strony przesuwać aby zobaczyć artykuły.
A co do samej stronki, bo już ją przejrzałem to powiem szczerze, że spodziewałem się troszkę ambitniejszych artykułów niż zamykanie systemu z klawiatury, bądź ukrywanie dysków.
A tak właściwie to co chcesz tam umieszczać? Porady, recenzje czy coś innego ?:>
A co do samej stronki, bo już ją przejrzałem to powiem szczerze, że spodziewałem się troszkę ambitniejszych artykułów niż zamykanie systemu z klawiatury, bądź ukrywanie dysków.
A tak właściwie to co chcesz tam umieszczać? Porady, recenzje czy coś innego ?:>
-
Autor tematu - Metoikos
-
- Rhetor
Przecież pisze, że porady...
Cubaza ma rację, ten banner jest tam o kant d..y rozbić, dodatkowo menu jest zrypane, ja nie chcę wyświetlać artykułów z kategorii załóżmy Systemy > Windows tylko z sategorii Systemy czyli wszystkie jakie są, a menu nie puszcza.
Dalej: Albo systemy czyli: Windows, Linux, BSD itd albo optymalizacja windy, bądźmy konsekwentni w wyborze kategorii nadrzędnej.
Co do maszyn wirtualnych nie wiem skąd wziąłeś info, że VPC jest jednym z najpopularniejszych a pominąłeś VMWare
Linki na stronie gównej nie działają, tzn te porady dna zaawansowanych i odwiedź z komórki.
Cubaza ma rację, ten banner jest tam o kant d..y rozbić, dodatkowo menu jest zrypane, ja nie chcę wyświetlać artykułów z kategorii załóżmy Systemy > Windows tylko z sategorii Systemy czyli wszystkie jakie są, a menu nie puszcza.
Dalej: Albo systemy czyli: Windows, Linux, BSD itd albo optymalizacja windy, bądźmy konsekwentni w wyborze kategorii nadrzędnej.
Co do maszyn wirtualnych nie wiem skąd wziąłeś info, że VPC jest jednym z najpopularniejszych a pominąłeś VMWare
Linki na stronie gównej nie działają, tzn te porady dna zaawansowanych i odwiedź z komórki.
Nie wiem jak się z nimi umówiłeś, ale ja bym się na coś takiego nie zgodził, chyba, że to reklama miałą być.Informatyka dla Ciebie © Własność FinalSolutions. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Lord to do mnie było? Ok, niech będą sobie porady i w sumie takie artykuły się tam znajdują, ale wśród filmików są przedstawione produkty Dlatego zapytałem o recenzjeLordRuthwen pisze:Przecież pisze, że porady...
Ale VMWare nie jest darmowe A tam jest napisane, że darmowe produktyLordRuthwen pisze:a pominąłeś VMWare
-
- Rhetor
Cubaza, jakto nie jest darmowe?
To z czego korzystałem jeszcze nie tak dawno a co porzuciłem na korzyść XEN-a?
VMWare Server wymaga bezpłatnej rejestracji, inne produkty tak samo.
Owszem za ESX trzeba zapłacić, ale jego okrojona werja ESXi już jest darmowa
Czepiania się ciąg dalszy, zdecyduj się, czy justujesz tekst w artykułach czy nie.
W arcie o grub-update rozjechały ci się polecenia
To z czego korzystałem jeszcze nie tak dawno a co porzuciłem na korzyść XEN-a?
VMWare Server wymaga bezpłatnej rejestracji, inne produkty tak samo.
Owszem za ESX trzeba zapłacić, ale jego okrojona werja ESXi już jest darmowa
Czepiania się ciąg dalszy, zdecyduj się, czy justujesz tekst w artykułach czy nie.
W arcie o grub-update rozjechały ci się polecenia
-
- Rhetor
Też mi nie pasuje ale domena jest zarejestrowna przez firmę az.pl
Kod: Zaznacz cały
whois idc.edu.pl
DOMAIN NAME: idc.edu.pl
registrant type: individual
nameservers: ns2.glowanet.pl. [178.248.75.82]
ns1.glowanet.pl. [94.75.229.74]
created: 2011.02.24 09:47:22
last modified: 2011.02.24 09:47:24
no option
TECHNICAL CONTACT: data restricted
REGISTRAR:
AZ.pl Sp. z o.o.
ul. Sosnowa 6a
71-468 Szczecin
Polska/Poland
+48.91 4243780
[email protected]
WHOIS displays data with a delay not exceeding 15 minutes in relation to the .pl Registry system
Registrant data available at http://dns.pl/cgi-bin/en_whois.pl