Malo takich sklepow w miescie - wiec napisze o nowym, ulica Olejarska 2 (dawniej tam byl Optyk).
Uprzedzajac dzialania Admina - nie, nie mam udzialow w sklepie - jedynie co mnie z nimi laczy to to, ze kupilam tam zarcie dla chomika, poogladalam zywy towarek (bardzo ladny) i pogawedzilam z panem obslugujacym (moze nie tak ladny jak zwierzaczki, ale mily)
Oferta w ulotce sklepu zaczyna sie jak menu w dobrej restauracji - "raki, kraby, krewetki' - ale dalej juz jest normalnie
Nowy sklep zoologiczny
-
Autor tematu - Archont
Tez miałem okazje być w tej zoologii.Faktycznie sprzedawca miły i bardzo uprzejmy.
Nie wiem jak zazwyczaj,ale wtedy miał bardzo ładne rośliny.Takie z akwariów nie jak zazwyczaj w koszykach,które gniją za tydzień.
Gość mnie nawet trochę rozbawił Zapytał czy mógł bym częściej wpadać to będzie o czym pogadać.Nawet jak nie będę na kupnie jakichś gadżetów do akwarium.
Naprawdę sklepik z klimatem.
Też nic mnie nie łączy z tym sklepem.Po prostu chodzę i szuka po mieście dobrych zoo z klimatem jaki dawniej miały.Takich u nas jak na lekarstwo.Poza tym sklepem to chyba tylko ten na lwowskiej po schodkach w kamienicy trzyma jeszcze poziom. Ehh ....
Nie wiem jak zazwyczaj,ale wtedy miał bardzo ładne rośliny.Takie z akwariów nie jak zazwyczaj w koszykach,które gniją za tydzień.
Gość mnie nawet trochę rozbawił Zapytał czy mógł bym częściej wpadać to będzie o czym pogadać.Nawet jak nie będę na kupnie jakichś gadżetów do akwarium.
Naprawdę sklepik z klimatem.
Też nic mnie nie łączy z tym sklepem.Po prostu chodzę i szuka po mieście dobrych zoo z klimatem jaki dawniej miały.Takich u nas jak na lekarstwo.Poza tym sklepem to chyba tylko ten na lwowskiej po schodkach w kamienicy trzyma jeszcze poziom. Ehh ....
Jeszcze na Krakowskiej w bramie, naprzeciw Świtu. Lubię tam robić zakupy, że nie wspomnę o tym, że np ryby są tańsze niż w Gemini.Wojtasek pisze:Poza tym sklepem to chyba tylko ten na lwowskiej po schodkach w kamienicy trzyma jeszcze poziom
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
wracając do pierwotnie poruszonego tematu co do nowego sklepu w mieście to w powyższej zoologii dostępne są też artykuły wędkarskie, widziałem jak dzisiaj rozpakowywał się dostawca, ciekaw jestem jak on to wszystko tam pomieści
czy ja mogę wrzucić tutaj ulotkę tego sklepu czy lepiej tego nie robić?
czy ja mogę wrzucić tutaj ulotkę tego sklepu czy lepiej tego nie robić?
trust_no_1