Gimnazjum nr 11 - opinie złe i dobre
Gimnazjum nr 11 - opinie z³e i dobre
Stanąłem przed decyzją wyboru gimnazjum dla córki. Jednym z wyborów jest gimnazjum 11 przy Szujskiego. W rankingu stoi nieźle, ale rankingi nie zawsze oddają pełnię obrazu. Proszę zarówno rodziców jak i niedawnych absolwentów, oraz obecnych uczniów i ich rodziców o opinie zarówno te pozytywne jak i negatywne.
"Nie wystarczy mówić do rzeczy, trzeba mówić do ludzi"
-
- Rhetor
Ja chodziłem do 11 Więc na pytania chętnie odpowiem
http://www.kpt.jun.pl/ - tarnowskie forum o komunikacji zbiorowej
-
- Rhetor
Ooo, z 6 (Krzyż) baardzo fajnych młodych ludzi mamy. Nawet obecnie jestem wychowawcą paru z nich, niestety, są już w trzeciej klasie i czeka na nich Kraków... Jedni z najlepszych, jakich uczyłem (jako ludzie i jako uczniowie)...
Co do absolwentów dwujęzycznego, to chyba mi się nie zdarzyli, więc nie będę się wypowiadał...
Co do absolwentów dwujęzycznego, to chyba mi się nie zdarzyli, więc nie będę się wypowiadał...
Miło takie słowa przeczytać. Czyli Krzyżacy to nie do końca siedlisko zła, ciemnoty i zacofania jak niektórzy próbują tutaj sugerować.Marcin Zaród pisze:Ooo, z 6 (Krzyż) baardzo fajnych młodych ludzi mamy. Nawet obecnie jestem wychowawcą paru z nich, niestety, są już w trzeciej klasie i czeka na nich Kraków... Jedni z najlepszych, jakich uczyłem (jako ludzie i jako uczniowie)...
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
-
- Rhetor
Moja siostra chodziła do tego dwujęzycznego przy II LO, chwaliła sobie strasznie a teraz studiuje we Francji po skończeniu tam liceum.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Gimnazjum nr 11 - opinie złe i dobre - czytaj ze zrozumieniem - uwaga dla niektórych. Nie chcę tworzyć kolejnego rankingu.
TomekN póki co nie mam konkretnych pytań, chodziło mi raczej o własne odczucia.
Podsumowanie:
+ wysoki poziom angielskiego ale tylko podobno
- ciasnota
TomekN póki co nie mam konkretnych pytań, chodziło mi raczej o własne odczucia.
Podsumowanie:
+ wysoki poziom angielskiego ale tylko podobno
- ciasnota
"Nie wystarczy mówić do rzeczy, trzeba mówić do ludzi"