Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
prawda jest taka że tam bardzo dużo kierowców jedzie sobie na czerwonym z nadzieją... może zdąże... jak widac czasem to ma marne skutki.
Edit. Przepraszam przeoczyłem jedną strone.
Edit. Przepraszam przeoczyłem jedną strone.
Ostatnio zmieniony 26-03-2011, 23:54 przez Beaver, łącznie zmieniany 1 raz.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
-
- Rhetor
Trzeba patrzeć co się robi i co robią inni, tyle wystarczy, żeby tego dzwona uniknąć.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Archont
>>> No niestety ale można nazwać Cię c..ą . Skąd masz prawo jazdy ? >>>
Heh...
Kiedys byl w TVN taki ciekawy program, dlaczego w ludziach - skadinad spokojnych i normalnych - za kierownica natychmiast budzi sie agresja i srogie demony. mam nadzieje, ze wiekszosc z was obejrzala
Zapytal sie czlowiek grzecznie, chcac wyjasnic swoje watpliwosci, przyznajac sie jednoczesnie do potencjalnego błędu - to zrypke zaliczyl
BTW: ja kupilam prawo jazdy.
Za 1300 PLN.
Niektorzy i tak placa drozej
Heh...
Kiedys byl w TVN taki ciekawy program, dlaczego w ludziach - skadinad spokojnych i normalnych - za kierownica natychmiast budzi sie agresja i srogie demony. mam nadzieje, ze wiekszosc z was obejrzala
Zapytal sie czlowiek grzecznie, chcac wyjasnic swoje watpliwosci, przyznajac sie jednoczesnie do potencjalnego błędu - to zrypke zaliczyl
BTW: ja kupilam prawo jazdy.
Za 1300 PLN.
Niektorzy i tak placa drozej
W weekend z kolei ktoś przydzwonił w słupa oświetleniowego na rogu Czerwonej x Czerwonych Klonów, na wysokości wjazdu na ul. 11 Listopada , słup przechylony ok. 45stopni, dzisiaj była tam policja i zakład energetyczny. Po śladzie koła przy słupie można wywnioskować że jakaś ciężarówka tam uderzyła tam to zazwyczaj znaki przy wysepkach ulegały uszkodzeniu, teraz przyszła kolej na słupy
www.kpt.jun.pl - tarnowskie forum o komunikacji zbiorowej
Jadąc do Tarnowa nie zmieścił się w łuku drogi ponoć z wiadomych powodów, zaliczył pobocze, jeden a potem drugi betonowy mostek lądując ostatecznie w rowie na przyczółku kolejnego mostka pomiędzy ul. Zelwerowicza a Siemaszkowej. Strażacy napracowali się aby rozebrać samochód i wyjąć ostatniego pasażera.
Co do samochodu, wiem jedno. Był czerwony i z tarnowskimi numerami.
PS
Pisałem o zdarzeniu na ul. Nowodąbrowskiej.
Co do samochodu, wiem jedno. Był czerwony i z tarnowskimi numerami.
PS
Pisałem o zdarzeniu na ul. Nowodąbrowskiej.
http://www.youtube.com/watch?v=sWfEbVY5uio
wideo z kolizji 26.03
wideo z kolizji 26.03