Czy ktoś może ma podobny problem jak ja? Mam telefon w era gsm i od rana jest problem z połączeniami tzn. mnie ktoś słyszy ale ja jego bardzo niewyraźnie, co któreś słowo z zakłóceniami:( W domu sprawdzałem z telefonu służbowego, prywatnego i żony - wszędzie to samo. Co ciekawe w pracy nie miałem żadnych problemów. Jak dzwoniłem spod Witka (koło orlika) to już zakłócenia są. Ale już na Okrężnej rozmawia się bez problemu.
Czy ktoś w okolicy zauważył coś podobnego?
problemy z połączeniami komórkowymi na os. Zielonym
-
- Rhetor
Ja dziś rano miałem dokładnie to samo, właśnie na zielonym, mnie było słychać a ja ni w ząb nie rozumiałem tego co mi ktoś mówi.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Przyzwyczajaj się. Telefonów jest coraz więcej, a pojemności BTS'ów nie rosna w takim samym tempie. dodatkowo problemy ze znalezieniem miejsc na nowe nadajniki (głównie 3G) - wieże kościelne już wszystko pozajmowane, a ludzie na hasło "nadajnik sieci komórkowej" reagują mniej więcej jak na hasło "elektrownia atomowa" Wiem coś o tym, bo dzięki głupocie mieszkańców nadajnik nie wisi na naszym bloku (i nie przynosi sporych przychodów), ale wisi na kominie 30 m dalej (skierowany w naszą stronę ).