Ja też zdecydowanie głosuję na C.
Jeśli fotka ma być na planszy to powinna być radosna, a nie kawałek ratusza w jakiejś pseudoartystycznej scenerii. Miasto powinno żyć, zatem i na zdjęciu coś się powinno dziać i według mnie jedynie C i E wyglądają "reprezentacyjnie".
Do mnie też przemawia zdecydowanie C i E-najlepsze z zaprezentowanych.Tylko szkoda,że tam w tle niema kilku ładnych,stylowych parasoli.Oczywiście bez reklam piwnych
Ta z ludźmi nie pasuje, bo powinna być pionowa - tak jak pole na planszy monopoly.
No i te baloniki takie tandetne troche, ale to IMHO.
Najgorsze, że potencjalny konkurent C, czyli to zdjęcie w nocy jest równie słabe. Nie ma zupełnie w sobie tego "czegoś".
ps
gratuluje i dziękuje wszystkim którzy głosowali na Tarnów
tez myslalam nad C pod wieloma wzgledami mi sie podoba ale w miniaturze jest nieczytelne i traci urok ludzie na takim zdjeciu nie powinni byc choc "Miasto to ludzie"
w miniaturze zostaje wiec tylko G
ona jest jak skórzany pasek- niby cienki, a w rękach nie rozerwiesz. A gdybyś się na nim powiesił to też wytrzyma/ A. Sapkowski/
Bo zdjęcie C jest nieco za szerokie, tzn można by je przyciąć z każdej strony i wyeksponować tym samym to, co w środku. Bo skoro Tarnów to biegun ciepła, to te promienie słoneczne za ratuszem pasują do tej koncepcji.
Ale to oczywiście tylko moje zdanie i każdy sobie wybierze co mu pasuje
A jeśli to zdjęcie ma być na okładce Monopoly (takiej np. jak Prezydent trzyma na zdjęciu na swoim profilu FB?)? Wtedy potrzebne nie coś ikonowatego (tak jak na samą planszę), tylko kolorowego i przyciągającego oko...
Z całym szacunkiem, nie wybieramy fotki do plebiscytu National Geographic na zdjęcie roku ale fotkę na planszę gry. Kryteria w pierwszym i drugim przypadku są diametralnie różne.
Ale wygląd ma znaczenie. Na tym zdjęciu po pomniejszeniu nie zostanie nic tylko malutki ratusz przykryty słońcem, kupa plam od balonów i małe kupki zamiast ludzi.