Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
Hehe po prostu wiesz gdzie masz być o dobrym czasie
http://www.kpt.jun.pl/ - tarnowskie forum o komunikacji zbiorowej
Pozdrawiam panią w fordzie fiesta na numerach KTA***, dla której czerwone światło służy do wszystkiego innego niż patrzenie kiedy zmieni się na zielone. Na początku szukała czegoś w torebce, potem w momencie kiedy zrobiło się zielone to wzięła i zaczęła się w lusterku poprawiać. Odczekałem chwilę, ale że nie zanosiło się na to, że pani pojedzie to na nią zatrąbiłem.
Wszystko byłoby ok i nie napisałbym tego posta, gdyby nie fakt, że pani była pierwszym autem oczekującym na przejazd a ja drugim i tylko ta pani przez swoje "rozkojarzenie" przejechała. Reszta musiała czekać na kolejną zmianę świateł.
Wszystko byłoby ok i nie napisałbym tego posta, gdyby nie fakt, że pani była pierwszym autem oczekującym na przejazd a ja drugim i tylko ta pani przez swoje "rozkojarzenie" przejechała. Reszta musiała czekać na kolejną zmianę świateł.
-
- Rhetor
A potem mają ludzie pretensje, że buraki za kółkiem siadają...halford pisze:To ja pozdrawiam panów z "nauki jazdy" (firma na K.). Samochody numer 12 i 16. Wyprzedzanie na przejściu, nie ustąpienie pieszemu (16) to standard u nich.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
Norma, ja to ich już nawet nie pozdrawiam, po prostu ich wyklinamEredhel pisze:który nie wie do czego służą kierunkowskazy przy zmianie pasa jazdy!
Wysłane z mojej budki telefonicznej
"Wypadek w Tarnowie, 11 osób rannych
11 osób zostało rannych w wypadku do jakiego doszło dziś rano w Tarnowie. Na drodze krajowej nr 73, na wysokości Brzozówki zderzyły się dwa pojazdy- samochód osobowy i bus. Droga w rejonie tego skrzyżowania jest całkowicie zablokowana. Policjanci proszą kierowców o objazdy tego odcinka. Niebawem samochody będą puszczane wahadłowo, ale trzeba będzie liczyć się z utrudnieniami."
Taka informacja jest na stronie RDN. W TVN też o tym mówili, droga jest zablokowana.
11 osób zostało rannych w wypadku do jakiego doszło dziś rano w Tarnowie. Na drodze krajowej nr 73, na wysokości Brzozówki zderzyły się dwa pojazdy- samochód osobowy i bus. Droga w rejonie tego skrzyżowania jest całkowicie zablokowana. Policjanci proszą kierowców o objazdy tego odcinka. Niebawem samochody będą puszczane wahadłowo, ale trzeba będzie liczyć się z utrudnieniami."
Taka informacja jest na stronie RDN. W TVN też o tym mówili, droga jest zablokowana.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
Ja nie wiem czy dobrze słyszałem na CB, ale były 2 wypadki w stronę Dąbrowy Tarnowskiej, właśnie pierwszy o którym piszecie a drugi jakieś 10 Km przed samą Dąbrową. Któryś z nich jest już uprzątnięty.
Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu
Chroń mnie Boże od przyjaciół, bo z wrogami sam sobie poradze
Chroń mnie Boże od przyjaciół, bo z wrogami sam sobie poradze