Nowy portal: Tarnowianin.com :)
Nowy portal: Tarnowianin.com :)
Witajcie,
Chciałem poinformować społeczność forumową o powstaniu nowego portalu tarnowskiego: Tarnowianin.com Życie (i Wy!) nas zweryfikuje - oby pozytywnie
Pozdrawiam ciepło,
RedNacz
Chciałem poinformować społeczność forumową o powstaniu nowego portalu tarnowskiego: Tarnowianin.com Życie (i Wy!) nas zweryfikuje - oby pozytywnie
Pozdrawiam ciepło,
RedNacz
Wygląda to na miejsce gdzie w przyszłości będą "upychane" reklamy z Bochnianina i Małopolanina, a newsy są byleby jakieś były. W ostatnim czasie powstało kilka lokalnych portali(ków) ogólnoinformacyjnych i moim zdaniem największe szanse ma InterMaks.pl A propos linków u góry, to dziwnie wygląda, bo niektóre portale pisane są z dużych liter, inne z małych.
To chyba jednak nieuzasadniony pesymizm - co oczywiście spróbujemy udowodnić Póki co dziękujemy Kierownictwu Forum za życzliwe przyjęcie i - już kiełkujący - zalążek współpracyhuziu pisze:Wygląda to na miejsce gdzie w przyszłości będą "upychane" reklamy z Bochnianina i Małopolanina, a newsy są byleby jakieś były.
jak na początek ok, layout trochę onetowy - choć aby zamieszczać reklamę na głównym headerze to wydaje mi się trochę jeszcze za wcześnie bo na początek to odstrasza, nawet średni intermaks na to się nie porywa - a onet już sobie wypracował widownię. dobrze że są komentarze bo tylko portal z feedbackiem ma dziś jakieś szanse; na razie świetna aktualność oby starczyło sił i środków aby tak trzymać no i nie popaść w polityczną niszowość (vide intarnet) choć i z contentem jest tam problem.... ogólnie good work, keep going!
Dorzucam jeszcze jedno info: od tygodnia serwujemy też informacje o żużlu, ze sporą liczbą zdjęć A po piątkowym treningu powstało także takie coś: http://www.youtube.com/watch?v=FlFF6DSb2wY
www.Tarnowianin.com - serwis informacyjny
Radny miejski i niedawny kandydat na prezydenta Tarnowa oraz aktywny forumowicz tarnowskiej "Agory" zgodził się współpracować z redakcją Tarnowianin.com pisząc "słodko-kwaśne" felietony na łamy serwisu
Pierwszy tekst do przeczytania TUTAJ
www.Tarnowianin.com - serwis informacyjny
-
- Rhetor
RedNacz, wyjustuj ten jego tekst bo brzydko wygląda.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
I powiem szczerze. Już mi się pomysł podoba. Dobry felieton - oby tak dalej.RedNacz pisze:Radny miejski i niedawny kandydat na prezydenta Tarnowa oraz aktywny forumowicz tarnowskiej "Agory" zgodził się współpracować z redakcją Tarnowianin.com pisząc "słodko-kwaśne" felietony na łamy serwisu
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
Coś dział "kronika policyjna" nie robi prawidłowo. Dużo tam niusów nie związanych z policją.
http://tarnowianin.com/kronika_policyjna.html
http://tarnowianin.com/kronika_policyjna.html