Polska edycja monopoly - Tarnów na planszy!

Wiadomości "z miasta".
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

Dominik_PCH
Rhetor

Post autor: Dominik_PCH »

UMT wzmocniło przekaz komunikatu Gudka za sprawą pani rzecznik, więc jakieś prawo jest.
Wczoraj gadałem o tym z bratem - wniosek był taki, że korzyści z tego materiale prawie żadne ale tych nienamacalnych to już sporo się pojawia. I tu każdy kto chce to wygrywa.

Epizod z gushmanem to ciekawa sprawa od strony naukowej, zbieram materiał do badań i jak mi się będzie wybitnie nudziło to zrobię sobie analizę jakościową i treści zebranego materiału. Jestem ciekawy co wyjdzie :).
No i jeszcze analiza dyskursu akcji promocyjnej bo tu mam do sprawdzenia kilka hipotez.

PS
Mam nadzieje, gushman że się nie obraziłeś bo Twój trud włożony w promocję tej akcji jest nieoceniony :) i na pewno będzie doceniony.

"Każdy dostaje to na co patrzy" - nie pamiętam kto to powiedział

Ps
Nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu - uwielbiam mądrości ludowe :)

Jakub Kwaśny
Rhetor
Kontakt:

Post autor: Jakub Kwaśny »

rzuf pisze:Gushman akurat ma barrrdddzo wielki wkład w te akcje więc darujcie sobie te komentarze :/
Popieram to co napisał rzuf! Ja rozumiem, że Gudek był wcześniej, że zarzucił pomysłem, ale osobiście wydaje mi się, że tym kołem zamachowym był jednak gushman ... który całkiem nieźle rozkręcił tę akcję ... o jego działaniach coś wiem, widzę. Nie wiem natomiast nic co po pierwszym poście zrobił Gudek...

Dlatego pytam, bo może źle oceniam ... mam niepełną wiedzę w temacie. A też chciałbym wiedzieć przed kim bić pokłony za udaną akcję ...
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

Jakub Kwaśny pisze: A też chciałbym wiedzieć przed kim bić pokłony
Przed Królem Julianem :)
A tak na serio, to każdy się przyczynił po swojemu. Jeden rozpoczął całą akcję, kolejni dokładali po cegiełce. A dalej już poszło siłą rozpędu.
Taka akcja pokazuje, że inicjatywy oddolne lepiej się tworzy niż odgórne, bo ludzie przyłączają się dlatego, że chcą, a nie dlatego, że ktoś im kazał.

Awatar użytkownika

starówka
Archont

Post autor: starówka »

Kuba weź lustro i oddaj pokłon Sobie. To samo mogą zrobić wszyscy co oddawali już głosy, a zwłaszcza Ci co robią to od samego początku.

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

Zejdźcie please ze mnie. :) Mnie tu nie ma. :) Nikt tak naprawdę nie wie co by było gdyby. Wszyscy póki co robimy świetną robotę i zdajemy egzamin jako lokalni patrioci. :)

Już jesteśmy na rogatkach Warszawy, już siedzimy im na zderzaku. :) Udało się pierwszy raz od dawna - minimalnie, bo minimalnie, ale jednak - zwiększyć przewagę nad Kaliszem (zyskaliśmy 0,02% poparcia, gdy oni w tym czasie nic). Mobilizacja skutkuje! Tak trzymać!
900 ml, grupy krwi nie pamiętam

Cały Tarnów na Facebooku

Awatar użytkownika

starówka
Archont

Wiem co zrobić. Należy pozwolić by gushman zorganizował imprezę na Rynku o której pisałem troszkę wcześniej

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Dzięki za pozwolenie. :) Co prawda temat jest już w fazie konsultacji od kilku dni, ale żeby nie było kwasu, to uznajmy, że to Twój pomysł. :D Mnie nie zależy. :)

Cały Tarnów na Facebooku

Awatar użytkownika

Dominik_PCH
Rhetor

Post autor: Dominik_PCH »

Widzę to tak:

Inicjator: Gudek
Spójny komunikat dla miasta i automatycznie bardzo duży wzmacniacz przekazu: rzecznik UMT - moim zdaniem to faktyczny początek akcji.
gushman - wyrobnik, który zrealizował zarys planu jaki pojawił się tym forum. Wykonuje najcięższa prace i chwała mu za to.

Ściskać i gratulować można sobie nawzajem bo ta akcja pokazuje, że można na rzeczach politycznie neutralnych budować różnego typu relacje.

Awatar użytkownika

starówka
Archont

Panowie, zwycięzcą będzie ten co namówi tą Panią do zmiany zdania.
Załączniki
Monopoly Polska_1299762566711.png

MaRiO
Prytan

Post autor: MaRiO »

starówka, Chyba mi się udało :mrgreen:
Załączniki
Monopoly Polska_12.PNG
Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu

Chroń mnie Boże od przyjaciół, bo z wrogami sam sobie poradze

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Mniej więcej to samo, ale przy pomocy jednego człowieka. :D

Obrazek

Cały Tarnów na Facebooku

Cubaza
Rhetor

Post autor: Cubaza »

No właśnie Kalisz strasznie goni ;/

Awatar użytkownika

starówka
Archont

Niestety Kalisz przed nami. Jutro wcześnie rano przeprowadźmy ofensywę i pokażmy im miejsce w szeregu :)

ODPOWIEDZ