Polska edycja monopoly - Tarnów na planszy!
"Właśnie wróciłeś z urlopu w Tarnowie - jako, że to najgorętsze miasto Polski - zbytnio się opaliłeś, przez co miejscowa agentura CBA wzięła Cię za Andrzeja L., i aresztowała na 3 miesią... kolejki. Idziesz do aresztu!"
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
-
- Proedroj
- Zostałeś zaatakowany przez bobra, wracasz na START gdzie otrzymujesz premię i odznakę przyjaciel lasu - przez najbliższe dwie rundy nie płacisz za noclegi w hotelach konkurencji.
-
- Proedroj
starówka, interesująca ta gra Kolejka Ciekawa jestem jakie jeszcze inne hasła się kryją pod kartami do przepychania się w kolejce oprócz "Pan tu nie stał" albo "Towar spod lady"
Ja zagłosowałam na Tarnów, żeby nie było ;P, ale bardziej spodobała mi się Kolejka, niż Monopoly Więc producenci nie mają na mnie co liczyć, jako potencjalnego klienta. Poza tym mam Eurobiznes w bardzo dobrym stanie
Ja zagłosowałam na Tarnów, żeby nie było ;P, ale bardziej spodobała mi się Kolejka, niż Monopoly Więc producenci nie mają na mnie co liczyć, jako potencjalnego klienta. Poza tym mam Eurobiznes w bardzo dobrym stanie
gosis nie raz głosujesz, głosujesz codziennie do 20 marca i namawiasz znajomych
Ja też mam gdzieś w "archiwum" Eurobiznes (jak napisał Kuba po prostu był łatwiej dostępny i chyba tańszy w latach 80tych), ale Monopoly to niezła promocja miasta (choć sam nie wiem czy kupie).
Jeśli lubisz fajne gry logiczne polecam Farmera. Mini Farmer pozwalający na pełną rozgrywkę kosztuje poniżej 20 złotych, a radochę mają dzieci i dorośli.
Ja też mam gdzieś w "archiwum" Eurobiznes (jak napisał Kuba po prostu był łatwiej dostępny i chyba tańszy w latach 80tych), ale Monopoly to niezła promocja miasta (choć sam nie wiem czy kupie).
Jeśli lubisz fajne gry logiczne polecam Farmera. Mini Farmer pozwalający na pełną rozgrywkę kosztuje poniżej 20 złotych, a radochę mają dzieci i dorośli.