IS sprzedane!
-
- Rhetor
Poczekajcie, niech jeszcze IS/MM wyłączy bramkę z Zeto... i aż zlikwidują darmowe połączenia pomiędzy tymi sieciami w tamach telefonii...
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Keleos: zdecydowana większość hostingów typu shared nie umożliwia dostępu do shella. Jednak jeżeli by Ci zależało na tym, to taka opcja istnieje w linuxpl.com
Uciekaj z tamtego darmowego hostingu, bo nikt nie zna dnia ani godziny kiedy po raz ostatni będziesz tam widział swoje pliki, co gorsza nie wspominając o bazie danych
Uciekaj z tamtego darmowego hostingu, bo nikt nie zna dnia ani godziny kiedy po raz ostatni będziesz tam widział swoje pliki, co gorsza nie wspominając o bazie danych
Może tak drastycznie nie będzie, ale gdy np. serwer padnie i nikomu nie będzie się chciało naprawić przez kilka godzin/dni/tygodni, to co wtedy? Ja płacę za hosting i wiem, że jak coś nie działa, to reakcja adminów jest natychmiastowa. Przez 1,5 roku było może kilka mniejszych awarii, ale usuniętych momentalnie. Dodatkowo masz w tym przypadku kontrolę nad zaawansowanymi parametrami hostingu, co się często przydaje. Jak byś potrzebował pomocy w tej kwestii, to pisz na priv.
-
- Obywatel
I jak tam u was. Bo ja powinienem być zadowolony. Pingi wysokie, przepustowość niska. A może powinno być odwrotnie. Sam już nie wiem.
W każdym razie udało mi się w końcu po długich a ciężkich dodzwonić i usłyszeć standardowe bla bla bla okraszone pełną kulturą.
Czy nie uważacie, że powinni zmienić tą melodyjkę którą się słucha podczas oczekiwania na połączenie z konsultantem. Już mi się znudziła.
W każdym razie udało mi się w końcu po długich a ciężkich dodzwonić i usłyszeć standardowe bla bla bla okraszone pełną kulturą.
Czy nie uważacie, że powinni zmienić tą melodyjkę którą się słucha podczas oczekiwania na połączenie z konsultantem. Już mi się znudziła.
Moja firma ma na szczęście OPŁACONY hosting - co więcej umowa nakazuje szybkie usuwanie usterek. Ale my jesteśmy na osobnym dedykowanym serwerze - na którym "siedzą" ci co płacą za hosting. Darmowi mają inną maszynę.
Tak było przynajmniej ponad rok temu - jak jest obecnie nie wiem - ale raczej wątpię by coś sie zmieniło - w końcu hosting to pewna kasa.
Jak się sypnie to przeniesiemy się do konkurencji lub wręcz postawię własny serwer - mały chłodzony pasywnie Net PC w wersji przemysłowej - w zupełności wystarczy, a nie kosztuje drogo. Zamknę go w szafie i spokój.
Tak było przynajmniej ponad rok temu - jak jest obecnie nie wiem - ale raczej wątpię by coś sie zmieniło - w końcu hosting to pewna kasa.
Jak się sypnie to przeniesiemy się do konkurencji lub wręcz postawię własny serwer - mały chłodzony pasywnie Net PC w wersji przemysłowej - w zupełności wystarczy, a nie kosztuje drogo. Zamknę go w szafie i spokój.
9000 ml A Rh-