Parkowanie w Tarnowie
Weź umowę kupna-sprzedaży, dowód rejestracyjny i dowód osobisty, powinno wystarczyć.Keleos pisze:No ale auto jest zarejestrowane póki co na kogoś z okolic Krakowa... to nie przeszkadza?
(a ile kosztuje karta na furmankę?)
Co w końcu kupiłeś, pochwal się
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
12 zł za rokKeleos pisze:(a ile kosztuje karta na furmankę?)
Nie przejdzie, już tak próbowałem.ad2222 pisze:Weź umowę kupna-sprzedaży, dowód rejestracyjny i dowód osobisty, powinno wystarczyć.
Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu
Chroń mnie Boże od przyjaciół, bo z wrogami sam sobie poradze
Chroń mnie Boże od przyjaciół, bo z wrogami sam sobie poradze
-
- Rhetor
- Kontakt:
Dlatego podaj najlepiej markę, model i numery rejestracyjne, będziemy polowaćKeleos pisze:Nie bo mnie będziecie fotografować, haha ; )
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
Keleos mam nadzieję, że tydzień temu jeszcze auta nie miałeś i nie kupiłeś żadnego SUV'a i to nie Ty mi zrobiłeś
A tak na prawdę to pozdrawiam idiotę, który nie umie wyjeżdżać z parkingu i informatyków tarnowskiej straży miejskiej, którzy nie potrafią zrobić back-upa danych i w przypadku awarii kasują wszystkie nagrania ;/
A tak na prawdę to pozdrawiam idiotę, który nie umie wyjeżdżać z parkingu i informatyków tarnowskiej straży miejskiej, którzy nie potrafią zrobić back-upa danych i w przypadku awarii kasują wszystkie nagrania ;/
-
- Rhetor
Tylko takie rzeczy obstawiam właśnie Że albo terenówka, albo właśnie dostawczak jakiś. Wtedy zaczął śnieg padać więc mógł to być też pług śnieżny, śmieciarka, bądź furgonetka Krokusa bo też mają siedzibę niedaleko.Marcin Zaród pisze:Cubaza, no na takiej wysokości te uszkodzenia, że szukaj winnych wśród właścicieli różnych pseudo-terenówek bądź vanów... Furgonetka policyjna też pewnie by podchodziła pod profil sprawcy Może to tłumaczy awarię monitoringu
Jednak przekonałem się, że Polacy jednak umieją używać szpachli I ten kabaret, co mówił "szpachla, szpachla, szpachla" to jednak wiedział co mówił
Oto efekt końcowy: