Tarnów na pożegnalnej trasie Scorpionsów
Tarnów na pożegnalnej trasie Scorpionsów
Co tutaj dużo pisać, mam nadzieje że będzie mi dane być na tym koncercie.
Całość przeczytacie pod linkiem
Czytaj
Całość przeczytacie pod linkiem
Czytaj
Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu
Chroń mnie Boże od przyjaciół, bo z wrogami sam sobie poradze
Chroń mnie Boże od przyjaciół, bo z wrogami sam sobie poradze
Jeśli bilety będą w takiej samej cenie jak na poprzedniej trasie dziadków (najtańsze 270, najdroższe około 500 z tego co pamiętam) to żaden splendor dla miasta, ot zwyczajny koncert na trasie.
Natomiast, jeśli bilety będą za jakiś bezcen typu 50 zł, sam kupię tyle na ile będzie mnie stać w danej chwili, celem odsprzedaży z zyskiem
Natomiast, jeśli bilety będą za jakiś bezcen typu 50 zł, sam kupię tyle na ile będzie mnie stać w danej chwili, celem odsprzedaży z zyskiem
Nie wpuszczajmy na nasz stadion legendy muzyki światowej, bo którośtamligowej drużynie będzie się gorzej grało na boisku...Deto pisze:Czy w związku z tym koncertem władze miasta przewidziały jakieś zabezpieczenie murawy na stadionie ?? Przeciez po takim koncercie nie będzie się ona nadawać do dalszego użytku !!!
Już teraz ta murawa jest w tragicznym stanie, a po takim koncercie, to już nawet nie chcę myśleć...
Ech...
29500ml B Rh+... A Ty?
Ale czy ja napisałem żeby ich nie wpuszczać ???????????angelo pisze:Nie wpuszczajmy na nasz stadion legendy muzyki światowej, bo którośtamligowej drużynie będzie się gorzej grało na boisku...Deto pisze:Czy w związku z tym koncertem władze miasta przewidziały jakieś zabezpieczenie murawy na stadionie ?? Przeciez po takim koncercie nie będzie się ona nadawać do dalszego użytku !!!
Już teraz ta murawa jest w tragicznym stanie, a po takim koncercie, to już nawet nie chcę myśleć...
Ech...
Wręcz przeciwnie i sam będę pewnie jednym z pierwszych który sobie bilecik na ich koncert zakupi !!
Ale trzeba rozgraniczyć dwie sprawy i można zrobić to tak, by odbyło się to bez uszczerbku jeżeli chodzi o stan i tak już kiepskiej murawy.
To, że tak napisałeś, to pokazałes tylko, że liczą się Twoje przyjemności a z przyjemnościami innych się w ogóle nie liczysz ? A gdyby Twoje dziecko grało w piłke to też bys tak napisał ?
Deto, ależ ja wcale nie napisałem, żeby zawodników Unii nie wpuszczać na Stadion Miejski. Proszę bardzo, niech sobie grają. I pewnie sobię kupię bilecik, jeśli będę mógł oglądnąć mecz w kulturalnej atmosferze. Co do koncertu, Wembley przeżyło Scorpionsów, Queen i dziesiatki innych artystów i się miało dobrze dopóki nie wyburzyli. To, że w dwóch wątkach od razu stawiasz na pierwszym miejscu utrzymanie stanu murawy o czymś świadczy. Pewnie, że warto postarać się o zabezpieczenie murawy dla potrzeb Unii. Ale jeśli to ma się odbyć kosztem organizacji koncertu o wymiarze, którego może nie być w Tarnowie nigdy więcej, to wybacz, ale to jest stadion MIEJSKI. To decyzja miasta, co może odbywać się na stadionie a co nie...
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
29500ml B Rh+... A Ty?