Sylwester 2009 na tarnowskim rynku
-
- Rhetor
Sorry, ale to miauczenie w jej wykonaniu "chcę byś mnie miał" jest z deka denerwujące i żenujące, będę brał cię w aucie bije ją w tej chwili na głowę
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Jak dla kogo, przecież wszystkim nie dogodzi, jedni wolą to inni tamto. Do zabaw bardziej jednako to miauczenie pasuje, jak to nazwałeś, niż blacharnia jakaś.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
-
- Rhetor
- Kontakt:
Program Sylwestra
23.30 - pokaz laserów + muzyka mechaniczna
00.00 - pokaz sztucznych ogni
koniec
koniec
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
- Rhetor
-
- Rhetor
Uderzanie młotkiem w pokrywki od kubłów na śmieci.Jakub Kwaśny pisze:muzyka mechaniczna
Jazda piłą mechaniczną po granitowych płytach rynku.
Szuranie kontenerem po kostce chodnikowej... :-P
Wysłane z mojej budki telefonicznej
Jak się bliżej przyjrzeć - to ma sens. Po co na siłę ludzi ciągnąć na lipną i tandetną zabawę. Lepiej zrobić krótko i intensywnie. Bawiący się w lokalach i prywatnie chętnie wyrwą się na kilkanaście minut na rynek. Z całej imprezy i tak zapamiętuje się tylko ognie sztuczne, więc te będą.Jakub Kwaśny pisze:Program Sylwestra
koniec
No chyba, że okaże się, że miasto wydało na ten epizod 200 tys. zeta. Wtedy to już gorzej.
Nie jestem ignorantem, każdy lubi co innego. Nie psiałem tego o tym bałcie w aucie tylko ogólnie o rocku, który generalnie do zabaw nie za bardzo pasuje, no ale każdy lubi co innego.lol, trix. Jesteś absolutnym ignorantem w tej chwili. Jaka blacharnia? Ten kawałek to już klasyk. Dorzuciłbym do tego "Weź to poczuj" i "Uderz w puchara" i mamy imprezę na całą noc ; d
To nie będzie rycha z życzeniami, albo przecięcia jakiejś wstęgi ?? jestem zawiedziony. :-P
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
-
- Metoikos
-
- Rhetor
- Kontakt:
Dom , Łóżko, Pierzyna a o północy ... :-PKeleos pisze:aaa źle zrozumiałem chyba
Koledze chodzi o okolicę, w której jest jakaś dziewczyna ; Pdoradźcie mi gdzie najlepiej spędzić sylwester w Tarnowie, lub w okolicach z dziewczyną
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;