Sylwester 2009 na tarnowskim rynku
Sylwester 2009 na tarnowskim rynku
Czy ktoś posiada informacje dotyczące tegorocznej imprezy sylwestrowej na tarnowskim rynku?
-
- Rhetor
- Kontakt:
muzyka mechaniczna - pokazy laserów - pokazy sztucznych ogni
Ciekaw jestem tylko czy Prezydent będzie przemawiał przed północą jak nie będzie koncertu?!
Swoją drogą niby ceny w tym czasie są znacznie wyższe, no ale takie prawo rynku, Sylwester to Sylwester ...
Ciekaw jestem tylko czy Prezydent będzie przemawiał przed północą jak nie będzie koncertu?!
Swoją drogą niby ceny w tym czasie są znacznie wyższe, no ale takie prawo rynku, Sylwester to Sylwester ...
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
Jestem tego samego zdania. To tak jakby na weselu nie było orkiestry i kamerzysty, bo za wesele liczą sobie więcej. Też można ciąć koszty. Heh...Jakub Kwaśny pisze:Swoją drogą niby ceny w tym czasie są znacznie wyższe, no ale takie prawo rynku, Sylwester to Sylwester ...
Tak sobie jeszcze pomyślałem, że dlaczego nie da się zorganizować koncertów "po tarnowsku" ?
Totentanz, Ziyo, ZPTU, Mango Collective, itd...
Nie uwierzę, że będą chcieli majątek A zawsze coś się na tym rynku będzie działo. Każdy miałby w czym wybierać.
No, ale to trzeba chcieć
-
- Rhetor
-
- Rhetor
Fontanny, źle, bo drogie a bez nich ponuro. Sylwester z orkiestrą zły, bo drogi a bez orkiestry ponuro. Drogie paliwo złe bo drogie a tania stacja paliw zła bo, zła. Pierdnięcie prezydenta złe a bez pierdu nuda. Chylińska droga, Totentantz zły, bo nie "światowy", hip-hop obciachowy, metal za hałaśliwy, techno dla dresiarzy, disco polo dla KTA i KBR.
Ludzie !! Zastanówcie się co chcecie i co piszecie w innych wątkach. Sami sobie zaprzeczacie. Aby coś napisać .....
Ludzie !! Zastanówcie się co chcecie i co piszecie w innych wątkach. Sami sobie zaprzeczacie. Aby coś napisać .....