Po co nam Straż Miejska?
-
- Rhetor
Za to powinni lepić na lewo i prawo akurat.starówka pisze:ostatnio dali 9 (słownie dziewięć ) mandatów za sranie psami po chodnikach.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Tu nie chodzi za co i ile, tak naprawdę istotą jest to, że Ci pożal się boże strażnicy teksasu mają ciężkie dupska przyklejono do słabo wentylowanych siedzeń w swoich szybkich patrolowych pojazdach mechanicznych. I gdy tak naprawdę przydali by się na Mickiewicza by przez chociaż dwie godziny dziennie przez jakiś okres czasu zagonić ludzi do przejścia (auto im w tym nie potrzebne) lub z buta przejść Krakowską z góry na dól i z powrotem, i pogonić samochody zaparkowane z prawej strony, oni wolą się lansować zwłaszcza w mediach i pie...... głupoty ile mandatów kundelką srającym wręczyli.
Co robi straz miejska na obwodnicy ?
Jechalem wczoraj odwieźć dziewczyne do domu, jechalem obwodnica w kierunku do Krakowa, za 10 minut wracalem w kierunku do Rzeszowa.
Straz miejska samochodem dostawczym (chyba ich ten Peugeot) jada sobie 90km/h za chwile wracajac widze ich w kierunku w druga strone. Moje pytanie i zastanowienie jest takie ? Co oni tam robili ? Bo jako patrol - nie bardzo, jako drogówka - nie bardzo. Bardzo chętnie uslyszal bym odpowiedź od szefostwa Strazy Miejskiej. Bo na osiedlu ich nie widac za czesto ale paliwo na jazde po obwodnicy - maja
Jechalem wczoraj odwieźć dziewczyne do domu, jechalem obwodnica w kierunku do Krakowa, za 10 minut wracalem w kierunku do Rzeszowa.
Straz miejska samochodem dostawczym (chyba ich ten Peugeot) jada sobie 90km/h za chwile wracajac widze ich w kierunku w druga strone. Moje pytanie i zastanowienie jest takie ? Co oni tam robili ? Bo jako patrol - nie bardzo, jako drogówka - nie bardzo. Bardzo chętnie uslyszal bym odpowiedź od szefostwa Strazy Miejskiej. Bo na osiedlu ich nie widac za czesto ale paliwo na jazde po obwodnicy - maja
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
No to cos nie dojechali bo ja ich minałem na przeciwko Góry Marcina. Zważywszy na fakt iż jechalem 110km/h ;-) to dojechalem do Zbylitowskiej Góry troche wczesniej i wracalem zaraz a oni juz byli w przeciwnym kierunku to chyba stwierdzili ze Serwis o 20 w sobote bedzie zamkniety ;p
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau