Galeria Tarnovia
-
- Rhetor
-
- Rhetor
Ja miałem tą nieprzyjemność być ostatnio w tej galeryjce, nie dość że mnie krew zalała od kręcenia się 15 minut po parkingu to jeszcze potem miałem dość wchodząc do kolportera i widząc ten "mega" asortyment, sorry, miałem nadzieję kupić tam SDJ, ale oczywiście nie ma.
Ludzi w 3 dupy i tyle, nie wiem czym się tam podniecać. Jedno jest pewne, zbyt szybko tam nie pójdę.
Ludzi w 3 dupy i tyle, nie wiem czym się tam podniecać. Jedno jest pewne, zbyt szybko tam nie pójdę.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
Nie 6 tylko w nocy z 5 na 6adijaba pisze:Mikolaj chodzi 6 grudnia
-
- Archont
Jak obliczono - w ciagu pierwszych 5 dni dzialania Galerii - obiekt ten odwiedzilo ponad 90 tysiecy osob.
Niestety, statystyki milcza na temat tego, ilu z nich cos kupilo (a wiec ich przyjscie mialo sens), a ilu bylo 'ogladaczy' czy wrecz takich, ktorzy przyszli tylko dlatego, ze 'wypada'
Ciekawe, czy rownie wielkie tlumy przyszlyby odwiedzic np. nowy przybytek sztuki czy kultury w miescie
BTW: ponoc galerianki tez juz sa
Niestety, statystyki milcza na temat tego, ilu z nich cos kupilo (a wiec ich przyjscie mialo sens), a ilu bylo 'ogladaczy' czy wrecz takich, ktorzy przyszli tylko dlatego, ze 'wypada'
Ciekawe, czy rownie wielkie tlumy przyszlyby odwiedzic np. nowy przybytek sztuki czy kultury w miescie
BTW: ponoc galerianki tez juz sa
Z okazji łikendów i otwarcia - rewia mody (nie na stoiskach, ale wśród oglądaczo/kupowaczych). Kupiłem oraz moi znajomi - bo chciałem kupić. Co do statystyk, to poczekajmy na statystyki poświąteczno - mikołajowo - gwiazdkowo - sylwestrowe. W połowie stycznia handlowcy zaczną się zwijać.
W miniony weekend byłem w GT z familią "na Mikołaju". Było fajnie i gratisowo.
Co do galerianek - czy są również ci chętni?
W miniony weekend byłem w GT z familią "na Mikołaju". Było fajnie i gratisowo.
Co do galerianek - czy są również ci chętni?
-
- Obywatel
Przeczytałem kilka ostatnich stron tego wątku i nasuwa mi się pytanie, skąd tyle krytyki, narzekania na GT ??
Czego oczekiwaliście, proszę o konkrety, jakie marki widzielibyście w tej galerii, co zmienilibyście ??
Mentalność ludzka jest dziwna i osobiście nie potrafię czasem jej ogarnąć i zrozumieć. Nie było galerii to było źle, że na zakupy trzeba jeździć do Krakowa, jest to źle bo mała, bo nie ma kwiatków, fontanny i ceny wyższe niż w Warszawie (sic! - jak można napisać coś tak głupiego).
Dlaczego nie możecie zrozumieć i Tarnów nigdy nie stanie się Krakowem i nie wybudują tutaj drugiej Galerii Krakowskiej czy Bonarki. Według mnie galeria, jak na Tarnów jest w sam raz, marki adekwatne do kieszeni tarnowian i mieszkańców okolic.
A wszystkim tym, którzy martwią się o obroty najemców to normalne jest, że jednym będzie się wiodło lepiej, innym gorzej.
Mam dostęp do informacji handlowych stoiska dużej międzynarodowej firmy będącej najemcą w GT i na tle prawie 60 sklepów w Polsce, tarnowska filia plasuje się w pierwszej 10-tce, pierwsze dni dawały miejsca w pierwszej 3-tce i robiono obroty większe niż np. salon w Bonarce, który dodatkowo jest prawie dwa razy większy. Także nie jest tak źle, jak to wszyscy tutaj opisują. No, ale ludziom nie dogodzi nigdy
P.S. Żeby nie było tak różowo to najchętniej zmieniłbym nazwę tej galerii i wymienił ofertę gastronomiczną. Wówczas byłoby ok.
P.S. 2 Może qshman zasugeruje pewne zmiany:P No i w zdobyciu danych o utargach poszczególnych najemców również wywołany przez mnie użytkownik problemu pewnie miał nie będzie
P.S. 3 Klimatyzacja niestety nadal nie działa.
Czego oczekiwaliście, proszę o konkrety, jakie marki widzielibyście w tej galerii, co zmienilibyście ??
Mentalność ludzka jest dziwna i osobiście nie potrafię czasem jej ogarnąć i zrozumieć. Nie było galerii to było źle, że na zakupy trzeba jeździć do Krakowa, jest to źle bo mała, bo nie ma kwiatków, fontanny i ceny wyższe niż w Warszawie (sic! - jak można napisać coś tak głupiego).
Dlaczego nie możecie zrozumieć i Tarnów nigdy nie stanie się Krakowem i nie wybudują tutaj drugiej Galerii Krakowskiej czy Bonarki. Według mnie galeria, jak na Tarnów jest w sam raz, marki adekwatne do kieszeni tarnowian i mieszkańców okolic.
A wszystkim tym, którzy martwią się o obroty najemców to normalne jest, że jednym będzie się wiodło lepiej, innym gorzej.
Mam dostęp do informacji handlowych stoiska dużej międzynarodowej firmy będącej najemcą w GT i na tle prawie 60 sklepów w Polsce, tarnowska filia plasuje się w pierwszej 10-tce, pierwsze dni dawały miejsca w pierwszej 3-tce i robiono obroty większe niż np. salon w Bonarce, który dodatkowo jest prawie dwa razy większy. Także nie jest tak źle, jak to wszyscy tutaj opisują. No, ale ludziom nie dogodzi nigdy
P.S. Żeby nie było tak różowo to najchętniej zmieniłbym nazwę tej galerii i wymienił ofertę gastronomiczną. Wówczas byłoby ok.
P.S. 2 Może qshman zasugeruje pewne zmiany:P No i w zdobyciu danych o utargach poszczególnych najemców również wywołany przez mnie użytkownik problemu pewnie miał nie będzie
P.S. 3 Klimatyzacja niestety nadal nie działa.
gushman również sugeruje zmianę obsady foodcourt'u. A dane o utargach zdaje się są tajne i przeznaczone dla określonych oczu. Moich nie ma na tej liście. Cóż zresztą daje znajomość utargu wobec nieznanych innych parametrów?PorucznikBorewicz pisze: P.S. Żeby nie było tak różowo to najchętniej zmieniłbym nazwę tej galerii i wymienił ofertę gastronomiczną. Wówczas byłoby ok.
PS Swoja drogą ja nie pojmuję jak można iść do galerii handlowej w innym celu niż zakupy, ew. wypicie kawy, ew. zjedzenie, ew. założenie konta, ew. zreperowania ciucha u krawcowej, ew. do pracy itp. W skrócie: nie pojmuję, że ludzie chodzą do galerii tylko po to żeby po niej połazić. Galeria handlowa, jak nazwa wskazuje, jest od kupowania. No ale w końcu z tego złudzenia bycia galerią w szerszym tego słowa znaczeniu taki obiekt żyje.
-
- Rhetor
Przede wszystkim poważniejsze podchodzenie do sprawy niektórych stoisk - w moim przypadku Kolporter. Tam nic nie ma, dobrze, że choć w jednym sklepie w Tarnowie można kupić niektóre czasopisma - również Kolporter ale na Wałowej.PorucznikBorewicz pisze:Przeczytałem kilka ostatnich stron tego wątku i nasuwa mi się pytanie, skąd tyle krytyki, narzekania na GT ??
Parking naziemny dla ludków z LPG i dla tych co nie zmieszczą się pod ziemią.
Mapki z rozkładem stoisk w połowie korytarzy.