Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
A dokładnie madafaki rozwalili 18 zderzakówPolicjanci z komisariatu Tarnów-Zachód zatrzymali wczoraj przed godziną 24:00 dwóch braci (17 i 19 lat) oraz 22-letniego mężczyznę - mieszkańców Zbylitowskiej Góry, którzy podejrzewani są o uszkodzenie kilkunastu samochodów zaparkowanych wzdłuż bloków przy ul. Zarzyckiego w Tarnowie. Nietrzeźwi mężczyźni pourywali lusterka, poprzebijali opony pojazdów, uszkodzili również karoserię. Trafili do policyjnego aresztu. Obecnie trwa ustalanie właścicieli uszkodzonych pojazdów i szacowanie start.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
Kilka lat temu madafak wbił mi buta w błotnik. Wiem co się wtedy czuje. Taki bezmyślny wandalizm powinien być karany z całą surowością prawa.Beaver pisze:A dokładnie madafaki rozwalili 18 zderzaków
BIGer
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
Tam często dochodzi do serii. Lat temu z siedem w tej okolicy grasował włamywacz gentelmen, który kradł radia z samochodów, ale nie wybijał szyby, tylko wyciągał uszczelkę, a całą szybę zostawiał na tylnym siedzeniu. Kilka aut tak obrobił. A że było to również w zimie to człowiek był wdzięczny draniowi, że nie rozbił Od tego czasu mam garaż, i widzę, że to był dobry pomysł.Beaver pisze:A dokładnie madafaki rozwalili 18 zderzakówPolicjanci z komisariatu Tarnów-Zachód zatrzymali wczoraj przed godziną 24:00 dwóch braci (17 i 19 lat) oraz 22-letniego mężczyznę - mieszkańców Zbylitowskiej Góry, którzy podejrzewani są o uszkodzenie kilkunastu samochodów zaparkowanych wzdłuż bloków przy ul. Zarzyckiego w Tarnowie. Nietrzeźwi mężczyźni pourywali lusterka, poprzebijali opony pojazdów, uszkodzili również karoserię. Trafili do policyjnego aresztu. Obecnie trwa ustalanie właścicieli uszkodzonych pojazdów i szacowanie start.
Wracając właśnie do domu na skrzyżowaniu ulic MBF a Mickiewicza doszło do niezłego wypadku , na pewno jedno auto osobowe ( bodaj że Opel Kadett nie jestem pewien KTA ) w oddali na wysokości Szpitalnej podejrzewam że była druga osobówka.
W każdym bądź razie 2-3 jednostki straży pożarnej , kilka policyjnych wózków no i Karetki są na miejscu zdarzenia , prawdopodobnie Opelek się Palił bo pełno na nim Piany 2 auta nie jestem w stanie opisać bo droga zablokowana od Szpitalna-Mickiewicza do MBF-Mickiewicza.
W każdym bądź razie 2-3 jednostki straży pożarnej , kilka policyjnych wózków no i Karetki są na miejscu zdarzenia , prawdopodobnie Opelek się Palił bo pełno na nim Piany 2 auta nie jestem w stanie opisać bo droga zablokowana od Szpitalna-Mickiewicza do MBF-Mickiewicza.
Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu
Chroń mnie Boże od przyjaciół, bo z wrogami sam sobie poradze
Auto do kasacji to okreslenie ktore sie stosuje, gdy naprawa auta jest nieracjonalna ekonomicznie.sylw3st3r pisze:szkoda że nie ma nikt zdjęć nieciekawie to musiało wyglądać jak auto do kasacji ...
Tzn np zeby naprawic auto trzeba by wlozyc 3000zl, a po naprawie auto bedzie warte 3500zl.
W takim przypadku lepiej oddac auto na zlom lub na czesci.
2-3 dni temu na skrzyżowaniu Zbylitowska/Czerwonych Klonów Peżocik coś w stylu 206 leżał na usypanym z ziemi kopcu pod tablica reklamową za chodnikiem przy tym starym internacie czy czymś tam , a policjant zaczynał pomiar od przejścia dla pieszych na Zbylitowskiej, więc niezłe manewry musiał wykonać ten kierowca. Jakaś ciężarówka jeszcze stała na ulicy.
I jeszcze żółty seat na lawecie.bastol23 pisze:2-3 dni temu na skrzyżowaniu Zbylitowska/Czerwonych Klonów Peżocik coś w stylu 206 leżał na usypanym z ziemi kopcu pod tablica reklamową za chodnikiem przy tym starym internacie czy czymś tam , a policjant zaczynał pomiar od przejścia dla pieszych na Zbylitowskiej, więc niezłe manewry musiał wykonać ten kierowca. Jakaś ciężarówka jeszcze stała na ulicy.
Wyglądało to dosyć poważnie ale przebiegu i skutków nie znam.
BIGer
— Albert Einstein
— Albert Einstein
A to może to jest to za
Informacje z dnia 2011-02-03
http://www.tarnow.policja.gov.pl/index.php?strona=info
No tak Sorka, nie wiem co mnie nawiedziło że podałem nie te InformacjeJadący ulicą Graniczną w Zgłobicach tarnowianin, utracił panowanie nad pojazdem i uderzył w ogrodzenie posesji, doznając przy tym złamania nogi. 39-letni kierowca Peugeot 206 trafił do szpitala, gdzie pozostał na dalsze leczenie. Badanie stanu trzeźwości wykazało, że miał w organizmie ponad 1,5 promila alkoholu. Mężczyźnie zatrzymano prawo jazdy.
Ostatnio zmieniony 07-02-2011, 11:30 przez MaRiO, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu
Chyba nie znasz Tarnowa zbyt dobrze i do tego mylisz Tarnów ze Zgłobicami.MaRiO pisze:A to może to jest to za
Chodzi o zdarzenie na skrzyżowaniu ulic Zbylitowskiej i Czerwonych Klonów.
BIGer
— Albert Einstein
— Albert Einstein