Remonty ulic w Tarnowie
-
- Rhetor
Dominik_PCH, owszem, ale tylko w teorii bo niektórym się poprzestawiało i uważają, że to ludzie są dla nich a nie urzędy dla ludzi.
Zbierz podpisy, odwołaj dyr. TZDM i będzie po sprawie.
Zbierz podpisy, odwołaj dyr. TZDM i będzie po sprawie.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Rhetor
Ale swoją drogą - można zrobić happening. Taki hardkorowy... wszystko oczywiście dokumentować: idziemy z workiem łajna i łajnem zaklejamy dziury w drogach. Trzeba się tylko uzbroić w odświeżacz powietrza i dobre cholewiaki.
Myślę, że byłoby to wymowne ; )
Jak coś to jestem dostępny jeszcze tydzień na taką akcję. Nie mam tylko ani łajna ani cholewiaków.
Myślę, że byłoby to wymowne ; )
Jak coś to jestem dostępny jeszcze tydzień na taką akcję. Nie mam tylko ani łajna ani cholewiaków.
-
- Rhetor
To rozwiązanie ma wadę: trzeba będzie rozwiązać TZDM, co jego pracownikom może się nie spodobać.Dominik_PCH pisze:To może być innowacyjny projekt dostaniemy 40 tyś z UE na buty, trochę asfaltu i palniki dla każdego. Przejmiemy zlecenia TZDM'u na remonty dróg miejskich i będziemy wszyscy bogaci a i miasto skorzysta .
Ale jest też zaleta tego rozwiązania. Tarnów znowu będzie sławny na całą Polskę. Ba! Może nawet na cały świat! Chyba warto spróbować.
Jestem za. Jeśli tylko czas pozwoli - jestem.Keleos pisze:Ale swoją drogą - można zrobić happening. Taki hardkorowy...
Jakis pomysł na wybór ulicy do "remontu"?
-
- Rhetor
Pracowników zatrudnimy my, weźmiemy z programu na tworzenie nowych miejsc pracy i damy trochę więcej przy wypłacie + palniki do podniesienia jakości wykonywanych prac na drogach. Tym sposobem zabierzmy ludzi z TZDM'u. Ten upadnie bo nie będzie miał kto robić, dyrektor straci posadę i problem się rozwiąże.
Happening mnie urzekł, ale skąd wziąć nawóz ? - kiedyś na jasnej dziadek - miał konia i furmankę to był by pojazd, tylko problem bo od paru lat go nie widuje.
Happening mnie urzekł, ale skąd wziąć nawóz ? - kiedyś na jasnej dziadek - miał konia i furmankę to był by pojazd, tylko problem bo od paru lat go nie widuje.
Może zaproponuję ulicę Elektryczna - Spokojnapb pisze: Jakis pomysł na wybór ulicy do "remontu"?
Jak by co też się piszę akurat mam jeszcze 30 dni urlopu i gumiaki na strychu się znajdą
Poprawione nie wiem jak to się stało
Ostatnio zmieniony 04-02-2011, 12:02 przez MaRiO, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu
Chroń mnie Boże od przyjaciół, bo z wrogami sam sobie poradze
Chroń mnie Boże od przyjaciół, bo z wrogami sam sobie poradze