ANKIETA

Coś budują? Coś wyburzają? Masz jakieś własne pomysły (nawet futurystyczne)? Tutaj jest miejsce dla ciebie

Czy uważasz, że przejście podziemne na ul. Mickiewicza zdało egzamin?

TAK
41
73%
NIE
8
14%
JEST POPRAWA, ALE NIE TAKA JAKIEJ SIĘ SPODZIEWAŁEM
7
13%

Liczba głosów: 56

Awatar użytkownika

Dominik_PCH
Rhetor

Post autor: Dominik_PCH »

ad2222 napisz co myślałeś zakładając ankietę ? i jaki był Twój cel ? :)

halford
Rhetor

Post autor: halford »

Pytanie już padało kilkukrotnie ale chyba nikt nie odpowiedział więc ponawiam:

Kiedy i czy jest planowana zmiana kierunku ruchu na Piłsudskiego ?

Deto
Thesmothetai
Kontakt:

Post autor: Deto »

Dominik_PCH pisze:Badanie ankietą społeczności internetowej/ ściślej użytkowników tego forum (wąska grupa, która nie odzwierciedla przeciętnego Tarnowianina) i próba wyciągnięcia ogólnego wniosku na jakiś temat, w tym wypadku przejścia podziemnego, nie jest w żadnym stopniu miarodajna.
To wszystko jest bez sensu bo wynik zawsze będzie bardzo daleki od prawdy.
Sondaż przeprowadzany na Internautach już jest bez sensu z racji tego iż to specyficzna chaotyczna grupa ludzi.

Dobór próby jest w ogóle bez sensu, ale jeśli to uspokoi osobę odpowiedzialną za wydanie 5 mln na przejście podziemne i sprawi że ta osoba będzie spała spokojnie to ankieta jest super!!, a wynik będzie w 100% oddawał nastroje Tarnowian i już piszę, że będzie to wynik na TAK.

Ps
Wynik tej ankiety może jedynie dać ilościowy obraz osób przeglądających ten dział :) w ciągu np 24 h (od momentu uruchomienia ankiety), 1 tygodnia, itd

BEZ SENSU w tym przypadku :)

PS 2
żeby było ciekawiej zafałszowałem wam wynik swoim głosem :)
no bez sensu :) ta ankieta.
Kolega widzę przygotowany na przyszłą sobotę ;) hehehe

Awatar użytkownika

Dominik_PCH
Rhetor

hehehe dobre dobre :). Ćwiczę przed sobotnimi manewrami z generałem prof. nadzw. dr hab. Maćkiem.

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

Dominik_PCH, ad2222 to przecież alter ego Ryszarda - nie wiedziałeś o tym? Chodziło mu o to, żeby uzasadnić wydanie tej kasy, to proste.
A głosowac mogli tylko poplecznicy - te głosy przeciw były nabijane specjalnie, żeby nie wyglądało podejrzanie.

Awatar użytkownika

Dominik_PCH
Rhetor

Nie wnikam, nie interesują mnie osobiste wycieczki osób trzecich do samych siebie :)
Od siebie dodam, że moi Rodzice, a są spoko, nauczyli mnie szacunku do osób starszych i tego że należy się szacunek dla urzędu prezydenta i osoby która ten urząd sprawuje nawet jeśli różnica w poglądach jest radykalna.

Awatar użytkownika

Autor tematu
ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

Dominik_PCH,

Wyluzuj, i nie dokładaj do każdej wypowiedzi ideologii.

Wiem, że to nie są badania senso stricto, ale założyłem się z moim zastępcą, że przejście było potrzebne. I było, jak widać. :)
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

Awatar użytkownika

Dominik_PCH
Rhetor

Jestem wyluzowany spokojnie :), też uważam, że przejście to dobry pomysł i na tym zakończę bo tu się zaczynają schody ;P
Ostatnio zmieniony 28-01-2011, 11:47 przez Dominik_PCH, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika

Autor tematu
ad2222
Rhetor

Post autor: ad2222 »

Dominik_PCH pisze:i na tym zakończę bo tu się zaczynają schody ;P
Ale jest też winda. :)
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński

Awatar użytkownika

Dominik_PCH
Rhetor

Dobra nie ważne :) nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.

Wracając do ankiety - jest bez sensu bo np jak byś poszedł z tym samym pytaniem do Domu Pomocy Społecznej to mogłoby się okazać że wygrał Twój zastępca :)

Do zastępcy ad2222: nie daj się przekonać, że przegrałeś bo ta konkretna ankieta nie jest wstanie dać miarodajnej odpowiedzi na postawione pytanie :). Mogę stwierdzić z czystym sumieniem, że zakład jest nie ważny - bo ankieta w tej formie jest bez sensu :).

Ps
Swoją drogą największy śmiech wywołały we mnie działania jednego z portali internetowych, który uruchomili na swoich stronach serwis o wyborach prezydenckich i samorządowych w Tarnowie. Ich działania w tym czasie można określić mianem trzeciego świata - milion lat za murzynami.
Ostatnio zmieniony 28-01-2011, 15:04 przez Dominik_PCH, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika

Dominik_PCH
Rhetor

Jeśli byś się założył ze swoim zastępcą o to czy w opinii użytkowników tego forum przejście podziemne zadało egzamin to jak najbardziej tak i czill. A tak to w tym przypadku jest zagrożenie, że opinia 52 przypadkowych osób może być przeniesiona na ogół społeczności lokalnej a to już nie jest dobre.

Ravir
Rhetor

Post autor: Ravir »

W tym przypadku JEST. Większość użytkowników tego forum jeździ po mieście, sporo w godzinach szczytu. Ja sam bardzo często - i przed wybudowaniem przejścia były tam masakryczne korki i ogromne problemy z wyjazdem z Goldhamera. A teraz ich NIE MA. O której bym nie jechał, nawet między 15 - 16 czyli w najgorszy ruch nie ma problemów. Przejście zdało egzamin.
Ta opinię potwoerdza niemal każdy z mojego otoczenia, ba ostatnio dwie osoby przyjezdne się dziwiły, że tak gładko przejechaly.
9000 ml A Rh-

ODPOWIEDZ