Tarnów wypięknieje!!! czyli rewitalizacja Centrum Miasta
-
- Rhetor
Jakubie - pisalem w kontekscie "mamy koncepcje ale nie pokazemy"
Jakubie mowisz o zdrowym rozsadku a aktywnie popierasz Ryszarda Scigaly czy jestes czlonkiem posrednio kontynuatorki przewodniej partii narodu, której dzialalnosc miala szereg roznorakich skutkow dla spoleczenstwa. Jesli to ma byc zdrowy rozsadek w ocenie Jakuba Kwasnego, to ja dziekuje - wole obstawac przy swoim własnym:)
Dziekuje za ujawnienie zdjec.
Jakubie mowisz o zdrowym rozsadku a aktywnie popierasz Ryszarda Scigaly czy jestes czlonkiem posrednio kontynuatorki przewodniej partii narodu, której dzialalnosc miala szereg roznorakich skutkow dla spoleczenstwa. Jesli to ma byc zdrowy rozsadek w ocenie Jakuba Kwasnego, to ja dziekuje - wole obstawac przy swoim własnym:)
-
Autor tematu - Rhetor
- Kontakt:
Szykuj się na nalot dużo przeglądania będzie w Waszym biurze? No bo przecież komputery macie w PiSie, pokażecie? Mam przyjść sam czy wziąć do pomocy młodzieżówkę?Weredyk pisze:Jakubie - pisalem w kontekscie "mamy koncepcje ale nie pokazemy"
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
Autor tematu - Rhetor
- Kontakt:
Lubisz kawę? herbatę?trix pisze:Jakub ja wpadne chętnie do Ciebie .
A wracając do tematu ...
1. Udało się pozyskać 9 mln. zł na prace związane z upiększaniem miasta! Tego jeszcze nie było!
2. To, że w projekcie wymienione są skwery, które już są upiększone - to tylko efekt tego, że poniesione nakłady, traktowane są jako wkład własny do projektu.
3. Co do udostępniania informacji publicznej, Weredyku jako prawnik, nadal nie odpowiedziałeś mi na pytanie co to jest informacja publiczna. Ale chyba nie ma się co dziwić, wygodniej jest manipulować, niż bym w zgodzie z literą prawa.
4. Ps. Trix : Co byś chciał u mnie w domu zobaczyć? Bo ja za publiczne pieniądze nie mam w domu nic! I ewentualny wgląd musiałbyś mnie poprosić
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Kuba, spokojnie. Sprawa ta dotyczy również mnie bo o tajemnicy usłyszałem pytając o przebicie Sitki-Szujskiego.Jakub Kwaśny pisze:Co do udostępniania informacji publicznej, Weredyku jako prawnik, nadal nie odpowiedziałeś mi na pytanie co to jest informacja publiczna. Ale chyba nie ma się co dziwić, wygodniej jest manipulować, niż bym w zgodzie z literą prawa.
Czy etap opracowywania projektu budowlanego i wykonawczego jest objęty tajemnicą??
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
Kończąc te wywody kulturalno-odwiedzaniowe chciałbym żebyś wiedział że Twoje prywatne życie i to co masz w domu MNIE NIE INTERESUJE, a rozmowę zaczęliśmy od tego co sie robi za państwowe, a nie co kto ma w domu.
9 baniek to kupa kasy, co jeszcze chcecie z tego zrobić ?? Mniemam iz nie wszystko pojdzie na remont okolicy bimy.
9 baniek to kupa kasy, co jeszcze chcecie z tego zrobić ?? Mniemam iz nie wszystko pojdzie na remont okolicy bimy.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
Ciekawa tabeleczka. Wygląda na to że PiS w porównaniu do PO jest oszczędny, co ciekawe rząd PO składający się z samych fachowców wydaje pieniądze na ekspertyzy :-P.
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
-
- Proedroj
Witam
To odmienna od naszej kultura i nie mają tego w zwyczaju.Versacz pisze:O cmentarz to oni faktycznie nie dbają, ostatnio szedłem obok to widziałem pełno grobów po przewracanych popękanych, nawet te które wydawały się nowe były powywracane zaniedbane co świadczy o tym, że raczej nie kwapią się do tego by coś z tym zrobić.