Pani Rzcznik, do tablicy proszę.
-
- Obywatel
Trafiło do mnie pismo Pana Radnego Jakuba Kwaśnego, który dzień po opublikowaniu na Agorze zestawu pytań w istotnych dla miasta sprawach, „wytyka mi” brak udzielenia na nie odpowiedzi. W poprzednim poście informowałam Was i zapowiadałam, że lada chwila otrzymacie odpowiedzi na wszystkie zadane pytania. Lada chwila, ze względu na kaliber poruszanych spraw, oznacza dla mnie najwyżej kilka dni, trudno jednak zrealizować „zamówienie” w niespełna jeden. Pozdrawiam Radnego Jakuba i nadmieniam, że skierowaniem oficjalnego pisma do magistratu niejako wydłużył ścieżkę przekazania informacji, gdyż teraz, będzie ona musiała odbyć całą, formalną drogę urzędową. Proszę zatem o cierpliwość i serdecznie pozdrawiam.
Rzecznik UMT
Dorota Kunc-Pławecka
Dorota Kunc-Pławecka
Ależ proszę się nie krępować i udzielić radnemu Kwaśnemu odpowiedzi na drodze urzędowej, a czytelnikom Agory na drodze nieurzędowej.D.Kunc-Pławecka pisze:Pozdrawiam Radnego Jakuba i nadmieniam, że skierowaniem oficjalnego pisma do magistratu niejako wydłużył ścieżkę przekazania informacji, gdyż teraz, będzie ona musiała odbyć całą, formalną drogę urzędową. Proszę zatem o cierpliwość i serdecznie pozdrawiam.
Swoją drogą ciekawe jaka długa (w czasie i w przestrzeni) jest droga urzędowa, której przebycie jest niezbędne do tego aby uzyskac informacje od rzecznika UMT.
-
- Rhetor
- Kontakt:
Pani Rzecznik, pragnę tylko nadmienić, że opublikowany zestaw pytań powstał w wyniku ich nagromadzenia w ostatnich miesiącach. Dlatego powstał nawet specjalny osobny temat na forum. Nie są to pytania nowe, nie są to pytania, które powstały w tym tygodniu.D.Kunc-Pławecka pisze:Trafiło do mnie pismo Pana Radnego Jakuba Kwaśnego, który dzień po opublikowaniu na Agorze zestawu pytań w istotnych dla miasta sprawach, „wytyka mi” brak udzielenia na nie odpowiedzi. W poprzednim poście informowałam Was i zapowiadałam, że lada chwila otrzymacie odpowiedzi na wszystkie zadane pytania. Lada chwila, ze względu na kaliber poruszanych spraw, oznacza dla mnie najwyżej kilka dni, trudno jednak zrealizować „zamówienie” w niespełna jeden. Pozdrawiam Radnego Jakuba i nadmieniam, że skierowaniem oficjalnego pisma do magistratu niejako wydłużył ścieżkę przekazania informacji, gdyż teraz, będzie ona musiała odbyć całą, formalną drogę urzędową. Proszę zatem o cierpliwość i serdecznie pozdrawiam.
Kiedyś jak Pani zarejestrowała się na forum, w dobrej wierze jak sądzę... przekazałem kilka istotnych porad dot. specyfiki forum. Poinformowałem, że wielu użytkowników Agory, pamięta jeszcze czasy, gdy Marcin Golec (ówczesny rzecznik Prezydenta Bienia) był na forum codziennie i był swoistym źródłem informacji dla forumowiczów.
Pojawienie się Pani Rzecznik na mogło te wspomnienia przywołać. Mnie ktoś kiedyś pouczył jakieś 6 lat temu, że jeżeli chce na forum zbijać polityczny kapitał, to żebym się tu nie rejestrował. A jak chce wrosnąć w jego strukturę to bym żył tym forum - w sensie pisał jak normalny użytkownik również w tematach niepolitycznych.
Z dobrej woli zasugerowałem, by Pani Rzecznik wybrała sobie jeden temat, w którym pojawiać się będą pytania stricte do Pani i z zastrzeżeniem np. wizytując forum raz w tygodniu/ miesiącu/ raz na kwartał (ale regularnie) na pytania te będzie Pani odpowiadać. Nie liczyłem bowiem, iż wrośnie Pani w forum i jak Marcin Golec będzie Pani tu codziennie.
Niestety, pytania się mnożyły, pojawiały, pozostawały bez odpowiedzi - mimo, że użytkownik "D. Kunc - Pławecka" logowała się regularnie - chyba tylko po to by podglądać co w trawie piszczy.
Dlatego, gdyby śledziła Pani dyskusję na całym forum - wiedziałaby Pani, że to nie nadgorliwość z mojej strony, a jedynie "ponaglenie" i wyraz zniecierpliwienia użytkowników
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
Tylko po co to w dwóch tematach?! Tego nie rozumiem. Nadgorliwa ta kobieta.Jakub Kwaśny pisze:Pani Rzecznik, pragnę tylko nadmienić, że opublikowany zestaw pytań powstał w wyniku ich nagromadzenia w ostatnich miesiącach. Dlatego powstał nawet specjalny osobny temat na forum. Nie są to pytania nowe, nie są to pytania, które powstały w tym tygodniu.D.Kunc-Pławecka pisze:Trafiło do mnie pismo Pana Radnego Jakuba Kwaśnego, który dzień po opublikowaniu na Agorze zestawu pytań w istotnych dla miasta sprawach, „wytyka mi” brak udzielenia na nie odpowiedzi. W poprzednim poście informowałam Was i zapowiadałam, że lada chwila otrzymacie odpowiedzi na wszystkie zadane pytania. Lada chwila, ze względu na kaliber poruszanych spraw, oznacza dla mnie najwyżej kilka dni, trudno jednak zrealizować „zamówienie” w niespełna jeden. Pozdrawiam Radnego Jakuba i nadmieniam, że skierowaniem oficjalnego pisma do magistratu niejako wydłużył ścieżkę przekazania informacji, gdyż teraz, będzie ona musiała odbyć całą, formalną drogę urzędową. Proszę zatem o cierpliwość i serdecznie pozdrawiam.
Kiedyś jak Pani zarejestrowała się na forum, w dobrej wierze jak sądzę... przekazałem kilka istotnych porad dot. specyfiki forum. Poinformowałem, że wielu użytkowników Agory, pamięta jeszcze czasy, gdy Marcin Golec (ówczesny rzecznik Prezydenta Bienia) był na forum codziennie i był swoistym źródłem informacji dla forumowiczów.
Pojawienie się Pani Rzecznik na mogło te wspomnienia przywołać. Mnie ktoś kiedyś pouczył jakieś 6 lat temu, że jeżeli chce na forum zbijać polityczny kapitał, to żebym się tu nie rejestrował. A jak chce wrosnąć w jego strukturę to bym żył tym forum - w sensie pisał jak normalny użytkownik również w tematach niepolitycznych.
Z dobrej woli zasugerowałem, by Pani Rzecznik wybrała sobie jeden temat, w którym pojawiać się będą pytania stricte do Pani i z zastrzeżeniem np. wizytując forum raz w tygodniu/ miesiącu/ raz na kwartał (ale regularnie) na pytania te będzie Pani odpowiadać. Nie liczyłem bowiem, iż wrośnie Pani w forum i jak Marcin Golec będzie Pani tu codziennie.
Niestety, pytania się mnożyły, pojawiały, pozostawały bez odpowiedzi - mimo, że użytkownik "D. Kunc - Pławecka" logowała się regularnie - chyba tylko po to by podglądać co w trawie piszczy.
Dlatego, gdyby śledziła Pani dyskusję na całym forum - wiedziałaby Pani, że to nie nadgorliwość z mojej strony, a jedynie "ponaglenie" i wyraz zniecierpliwienia użytkowników
No ale cóż...
[center]"We're the lucky ones. Don't forget that"
[/center]
[/center]
-
- Archont
-
- Rhetor
- Kontakt:
Widzisz ad vocem, nie mogłem pozostawić bez odpowiedzi, tym bardziej, że były pretensje do mnie personalnie. W ogóle administracja powinna jeden temat skasować, bo są dwa dublujące się.
Hmm, ja przeczytałem a innym polecam lekturę http://www.agora.tarnow.pl/viewtopic.ph ... sc&start=0 i wyciągnięcie wniosków.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
Czyli w środę o 12:00 ?? .>>> Prezydent jest zainteresowany takim spotkaniem, w formie podobnej do tego sierpniowego. Pozostaje do ustalenia termin - zapewne w lutym. >>
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.
Administracja wyraźnie zaznaczyła, że temat "PYTANIA DO PANI RZECZNIK PREZYDENTA MIASTA TARNOWA" jest przygotowany specjalnie dla p. rzecznik i tylko dla niej:Jakub Kwaśny pisze:Widzisz ad vocem, nie mogłem pozostawić bez odpowiedzi, tym bardziej, że były pretensje do mnie personalnie. W ogóle administracja powinna jeden temat skasować, bo są dwa dublujące się.
Odpowiadać na poniższe pytania może TYLKO Pani Rzecznik (lub osoba przez Nią upoważniona), pozostałe posty, luźne dywagacje i własne pytania (do doklejenia w tym temacie) proszę pisać w tym wątku
-
- Rhetor
- Kontakt:
Poza tym zastanawia mnie , w jaki sposób mój wniosek wpłynął na wydłużenie czasu odpowiedzi?! Forum sobie, wniosek formalny sobie ... Nie widzę, przeszkód by Pani Rzecznik odpowiedziała wcześniej na forum ( tak jakby mojego wniosku nie było ). W terminie w jakim wcześniej planowała.D.Kunc-Pławecka pisze:Pozdrawiam Radnego Jakuba i nadmieniam, że skierowaniem oficjalnego pisma do magistratu niejako wydłużył ścieżkę przekazania informacji, gdyż teraz, będzie ona musiała odbyć całą, formalną drogę urzędową. Proszę zatem o cierpliwość i serdecznie pozdrawiam.