IS sprzedane!
Ja dostaję fa do skrzynki, ale widać, że nie wysyłane, tylko roznoszone - nie ma pieczątki ani informacji że jest umowa z Pocztą podpisana. Zresztą kiedyś IS testowało fajną usługę, faktury emailem - i jakoś im to spełzło na niczym...
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Goscinny, ale to faktura jest podstawą do zapłacenia za usługę, nie ma faktury = nie ma zapłaty. Chcę powiedzieć, że to MM/IS powinno zależeć, żeby faktura dotarła do odbiorcy ich usług.
Jak dla mnie, to wystarczyłby email z nr faktury i kwotą.
Jak dla mnie, to wystarczyłby email z nr faktury i kwotą.
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Pamiętam, że dawniej faktury roznosili ludkowie i nieraz lądowały one po prostu za drzwiami wejściowymi na klatkę. Nie chciało im się wejść na pierwsze piętro i roznieść do domów. Po kilku interwencjach w BOK to się zmieniło. Od tamtego czasu faktury zawsze trafiają do skrzynki.
Powiem szczerze, że bardzo, ale to bardzo chciałbym dostawać faktury drogą elektroniczną a nie tak jak teraz.
Powiem szczerze, że bardzo, ale to bardzo chciałbym dostawać faktury drogą elektroniczną a nie tak jak teraz.
-
- Obywatel
Witam.
Jestem byłym klientem firmy ZICOM a aktualnie MM. Mieszkam poza Tarnowem i mój internet jest dostarczany drogą radiową. W każdym razie czy ktoś zaobserwował takie zjawisko. Wystarczy odpalić na moment program do torrenta i wyłączyć. Restart kompa, Accesspointa. Pingi niby ok. Pobieranie np sterowników ze stron jest ok. Ale w grach po sieci przepustowość leci na łeb na szyję. W TeamSpeak 3 gubienie pakietów. Poprawa może będzie jutro jeśli czegoś nie spitolą,
Pobieranie ze strony AMD mam "niesamowite" normalnie max to coś pod ponad 300.
A tutaj przegląd serwerów. Pingi są masakryczne. Jednak realnie w grze ping mam lekko powyżej 100ms ale przepustowość masakrycznie niska, niegrywalna.
I małe podsumowanie z TS3
Byłym klientom IS składam kondolencje.
Jestem byłym klientem firmy ZICOM a aktualnie MM. Mieszkam poza Tarnowem i mój internet jest dostarczany drogą radiową. W każdym razie czy ktoś zaobserwował takie zjawisko. Wystarczy odpalić na moment program do torrenta i wyłączyć. Restart kompa, Accesspointa. Pingi niby ok. Pobieranie np sterowników ze stron jest ok. Ale w grach po sieci przepustowość leci na łeb na szyję. W TeamSpeak 3 gubienie pakietów. Poprawa może będzie jutro jeśli czegoś nie spitolą,
Pobieranie ze strony AMD mam "niesamowite" normalnie max to coś pod ponad 300.
A tutaj przegląd serwerów. Pingi są masakryczne. Jednak realnie w grze ping mam lekko powyżej 100ms ale przepustowość masakrycznie niska, niegrywalna.
I małe podsumowanie z TS3
Byłym klientom IS składam kondolencje.
-
- Obywatel
-
- Obywatel
Wszystko fajnie tylko u siebie nic nie zmieniałem. Dawniej torrent sobie chodził bo o nim zapomniałem, wyszedłem itp. Brałem się za granie to zamykałem klienta i było ok. Może program chwilkę chodził w tle i tyle. A teraz restart nie pomaga. Skutki odczuwalne od paru godzin do dnia następnego. Mi to wygląda na jakieś wyższe kombinacje. Za pomocą firewalla zamykam połączenia a zator trwa nadal. Zresztą jak wykazałem parę postów wyżej. Pobieranie ze stron jest ok. Pingi np ping wp.pl -t i inne są ok a w grach kicha. Czyli co jakieś spaprane filtrowanie pakietów ?! Potrzebuję więcej waszych opinii.
Strach nawet przypadkiem odpalić coś niby nie teges bo potem post.
Od jakiegoś czasu zauważyłęm też drastyczny spadek uploadu na torrencie. To co nawet Ubuntu (dystrybucja linuxa) z innymi się nie podzielę.
Strach nawet przypadkiem odpalić coś niby nie teges bo potem post.
Od jakiegoś czasu zauważyłęm też drastyczny spadek uploadu na torrencie. To co nawet Ubuntu (dystrybucja linuxa) z innymi się nie podzielę.
Ostatnio zmieniony 26-01-2011, 21:34 przez grzegorz75, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Obywatel