tak samochód ważniejszy bez dwóch zdańa ja po hamulcach żeby go nie przejechać bo szkoda samochodu, bo nie mam czasu na to żeby samochód oddać do mechanika na naprawę.
Budowa przejścia podziemnego na Mickiewicza
dafi33, jest przejście, jest zagrodzone żeby ludzie nie przebiegali a tutaj przebiega idiota z piwami w ręce, bo jemu się nie chce przejść przejściem. To jest trochę inna sytuacja. Na przejściu to ja rozumiem Twoje żale do nieprzepuszczania, ale jak jest barierka a debil jeden z drugim przechodzi przez barierkę żeby przejść to już chyba bierze pod uwagę, że ktoś się nie zatrzyma.
Moze bardziej by szanował zycie i zdrowie tego drugiego człowieka, gdyby ten człowiek sam szanował swoje zdrowie i życie i nie ryzykowal wpadnieciem pod samochód w stanie upojenia alkoholowego.
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
I zapraszam do głosowania w ankiecie na temat przejścia:
http://www.agora.tarnow.pl/viewtopic.php?t=1361
http://www.agora.tarnow.pl/viewtopic.php?t=1361
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Bez przesady - z Goldhammera jest stosunkowo mały ruch - i NIE on był problemem.
Problemem byli piesi - i ten problem został rozwiązany sam czasem wyjeżdżam z Goldhammera i obecnie NIE MA problemu, jest płynnie i spokojnie.
I TAK widziałem poprawki na dachu przejścia montowali coś i wygląda, że nie przecieka obecnie.
Problemem byli piesi - i ten problem został rozwiązany sam czasem wyjeżdżam z Goldhammera i obecnie NIE MA problemu, jest płynnie i spokojnie.
I TAK widziałem poprawki na dachu przejścia montowali coś i wygląda, że nie przecieka obecnie.
9000 ml A Rh-
Deto, Ja już pisałem na temat przechodzenia - mogą sobie przechodzić miliony osób, ale teraz przynajmniej patrzą na boki i wykorzystują sytuację kiedy jest pusto, a nie, jak dawniej, lezą (a nawet wbiegają) na przejście, jakby to było przedłużenie chodnika...
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Dla poinformowanych: Tylko żeby ta dzika sarna nie wylądowała przez przypadek w niezabezpieczonej studniKeleos pisze:Ludzie przechodzą na dziko, ale głównie przy Poczcie... dzisiaj kobietka, lat ok 45, niczym dzika sarna obok barierek przemknęła.
Gdzie jest SM? Jeszcze ani razu nie widziałem by stali w okolicy i pilnowali dzikich pieszych. Tyle kasy koło nosa...