Początkujący pszczelarz szuka pszczelarzy z okolic Tarnowa
Początkujący pszczelarz szuka pszczelarzy z okolic Tarnowa
Witam jestem początkującym pszczelarzem mieszkam miedzy Tarnowem a Dąbrową Tarnowską
Poszukuję pszczelarzy którzy mogli by
a) coś mnie nauczyć
b) sprzedać ule pszczoły itd. Oczywiście może to być dalsza okolica Żabno Dąbrowa Tarnów
Brzesko jakieś wsie okoliczne , nie ma problemu.
Gdyby ktoś wiedział o kimś takim chętnym do takiej współpracy to bardzo proszę powiedzieć, bo w mojej okolicy nie ma nikogo kto się pszczołami zajmuje, albo są a ja nie wiem gdzie, tak czy owak gdyby ktoś wiedział proszę pisać napisać.
Z góry serdeczne dzięki
Poszukuję pszczelarzy którzy mogli by
a) coś mnie nauczyć
b) sprzedać ule pszczoły itd. Oczywiście może to być dalsza okolica Żabno Dąbrowa Tarnów
Brzesko jakieś wsie okoliczne , nie ma problemu.
Gdyby ktoś wiedział o kimś takim chętnym do takiej współpracy to bardzo proszę powiedzieć, bo w mojej okolicy nie ma nikogo kto się pszczołami zajmuje, albo są a ja nie wiem gdzie, tak czy owak gdyby ktoś wiedział proszę pisać napisać.
Z góry serdeczne dzięki
To znajdź sobie 2-3 małe i z nich czerp wiedzę. A dzisiaj rano wpisałem w google 'fora pszczelarskie' i jeden z pierwszych wyników to był link do wino.org.pl - forum winiarzy, gdzie też był piękny wątek o pasiekach i pszczołach. Skojarzenie fajne bo wino--->miód pitny--->miodosytnictwo--->pszczoły
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
W Tuchowie mieszka bardzo dobry pszczelarz Pan Albert Radwan. Nie znam się na pszczelarstwie, ale na tyle na ile się orientuję Pan Radwan jest jednym z najlepszych w swojej branży. Gdybym zaczynał przygodę z pszczołami, zwróciłbym się do niego o pomoc, poradę. W Tarnowie ma sklep firmowy na Marii Panny nad samym Wątokiem.
To prawda, moi rodzice kupuja zawsze od niego miod.Boruta pisze:W Tuchowie mieszka bardzo dobry pszczelarz Pan Albert Radwan. Nie znam się na pszczelarstwie, ale na tyle na ile się orientuję Pan Radwan jest jednym z najlepszych w swojej branży. Gdybym zaczynał przygodę z pszczołami, zwróciłbym się do niego o pomoc, poradę. W Tarnowie ma sklep firmowy na Marii Panny nad samym Wątokiem.