Witam
Drodzy Forumowicze blog okiem-malego bierze udział w konkursie na Blog Roku, w kategorii "Absurdalne i Offowe". Liczymy nas wasze głosy tym bardziej że jest to jedyny blog w tym konkursie który traktuje o tematyce sportu żużlowego. I autor jest rodowitym tarnowianinem.
Aby zagłosować na tego blog'a wyślij SMS o treści I00118 na numer 7122. Koszt SMS, to 1,23 zł brutto.
Z góry dziękujemy za Wasze głosy.
okiem-malego.blogspot.com
Nasz tarnowski blog bierze udział w konkursie na BLOG ROKU
-
- Rhetor
To już nie to samoSoniak pisze:Koszt SMS, to 1,23 zł
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
No też uważam że szkoda że głosowanie odbywa się tylko przez SMS, ale konkurs prowadzi onet.pl, a wiadomo chce na tym zarobić. Ale i tak zrobili tak że da się tylko wysłać jednego SMS ma blog'a. To przynajmniej jest sprawiedliwe.LordRuthwen pisze:To już nie to samoSoniak pisze:Koszt SMS, to 1,23 zł
Trochę niesprawiedliwe jest oceniać ten sosób głosowania.Soniak pisze:No też uważam że szkoda że głosowanie odbywa się tylko przez SMS, ale konkurs prowadzi onet.pl, a wiadomo chce na tym zarobić. Ale i tak zrobili tak że da się tylko wysłać jednego SMS ma blog'a. To przynajmniej jest sprawiedliwe.LordRuthwen pisze:To już nie to samoSoniak pisze:Koszt SMS, to 1,23 zł
Trzeba było dodać że:
Dochód uzyskany z SMS-ów jest co roku przekazywany na cele charytatywne.
Wówczas to już wygląda całkim inaczej - prawda?
Bądź tak mało konkretny, jak to tylko możliwe, dzięki temu nikogo nie urazisz.
Faktycznie już się poprawiamsuraiw pisze:Trochę niesprawiedliwe jest oceniać ten sosób głosowania.Soniak pisze:No też uważam że szkoda że głosowanie odbywa się tylko przez SMS, ale konkurs prowadzi onet.pl, a wiadomo chce na tym zarobić. Ale i tak zrobili tak że da się tylko wysłać jednego SMS ma blog'a. To przynajmniej jest sprawiedliwe.LordRuthwen pisze: To już nie to samo
Trzeba było dodać że:
Dochód uzyskany z SMS-ów jest co roku przekazywany na cele charytatywne.
Wówczas to już wygląda całkim inaczej - prawda?
Dodatkowo głosując na tego bloga lub innego możesz wesprzeć akcje charytatywną poniżej cytat zasięgnięty z zasad głosowania
Od w Konkursie BLOG Roku od edycji 2007 zostało wprowadzone głosowanie SMS-owe. Dochód uzyskany z SMS-ów jest co roku przekazywany na cele charytatywne.
W edycji Konkursu 2007 dzięki głosowaniu zebraliśmy 58 255 zł. Ta kwota została przekazana na rzecz Ośrodka Szkolno - Wychowawczego dla Dzieci Niewidomych i Słabowidzących w Krakowie.
Od edycji 2008 dochód z SMS-ów wspiera opłacenie turnusów reabilitacyjnych dla dzieci osób niepełnosprawnych Fundacji TVN "Nie jesteś sam". Podczas edycji 2008 udało się zebrać 43 400 zł, dzięki którym na obozy rehablilitacyjne mogły pojechać dzieci z porażeniem mózgowym.
Blog Roku 2010 ...
Na wstepie dziekuje wszystkim, ktorzy zdecydowali sie oddac swoj glos na mojego Bloga, nie oszukuje sie zajete 49 miejsce na 224 blogi zgloszone w mojej kategorii chwaly mi nie przynosi wiec wypada mi tylko Was przeprosic iż Was zawiodlem. Poniewaz nie jestem minimalista w zyciu a i latwo sie nie poddaje wiec z pewnoscia znow sprobuje z rok znowu z nadzieja na lepszy wynik, wiec rok pracy przedemna...
Na wstepie dziekuje wszystkim, ktorzy zdecydowali sie oddac swoj glos na mojego Bloga, nie oszukuje sie zajete 49 miejsce na 224 blogi zgloszone w mojej kategorii chwaly mi nie przynosi wiec wypada mi tylko Was przeprosic iż Was zawiodlem. Poniewaz nie jestem minimalista w zyciu a i latwo sie nie poddaje wiec z pewnoscia znow sprobuje z rok znowu z nadzieja na lepszy wynik, wiec rok pracy przedemna...