"Tanie paliwo" w Tarnowie
Tychy: ON 4,57 ES95 4,75
Bielsko-Biała/Ustroń/Skoczów: ON 4,79 ES95 4,99 - od linijki na wszystkich stacjach
Kraków Shell Konopnickiej: ON 4,57 ES95 4,72 (w samym Krakowie są wielkie rozbieżności w cenach sięgające 20 gr. najdrożej jest na Bronowicach, Krowodrzy, Prądniku, najtaniej w Hucie i na Podgórzu.
Nie wiem jak w Tarnowie, bo dawno nie byłem z powodu nawału pracy.
Bielsko-Biała/Ustroń/Skoczów: ON 4,79 ES95 4,99 - od linijki na wszystkich stacjach
Kraków Shell Konopnickiej: ON 4,57 ES95 4,72 (w samym Krakowie są wielkie rozbieżności w cenach sięgające 20 gr. najdrożej jest na Bronowicach, Krowodrzy, Prądniku, najtaniej w Hucie i na Podgórzu.
Nie wiem jak w Tarnowie, bo dawno nie byłem z powodu nawału pracy.
Co jest? Czyzby nastapil koniec zmowy cenowej w Tarnowie?
Podziele sie z wami moimi spostrzezeniami na przykladzie cen oleju napedowego,
poniewaz to tankuje i na cene ON zwracam zazwyczaj uwage.
Otoz do niedawna na kazdej stacji sieciowej w Tarnowie cena ON byla co do grosza identyczna.
A tu nagle:
- Shell kolo Carrefoura i BP kolo dworca: 4,60
- Statoil Starodobrowska, rondo na Klikowskiej i na Krakowskiej, Orlen na Spokojnej, Lotos na Krakowskiej: 4,70
- Orlen kolo Kauflandu i BP na Lwowskiej: 4,75
- Orlen na Tuchowskiej: 4,78
- Rzeszutko: 4,59
I to w tym samym dniu. Ciekawe sa te niskie ceny na shellu i BP kolo dworca.
Jak wiadomo Rzeszutko byl zawsze duzo tanszy niz inne sieciowki, a tu nagle tylko 1 grosz roznicy!
Malo tego, dzisiaj tankowalem na Lukoilu w Czechowicach i cena 4,59 a zawsze bylo kilkanascie groszy taniej niz w Tarnowie!
Takze na 95 zauwazylem roznice i na shellu i BP (patrz pkt.1) byla ona o 10 groszy tansza niz na stacjach z punkt nr.2.
Zauwazyliscie to rowniez?
Podziele sie z wami moimi spostrzezeniami na przykladzie cen oleju napedowego,
poniewaz to tankuje i na cene ON zwracam zazwyczaj uwage.
Otoz do niedawna na kazdej stacji sieciowej w Tarnowie cena ON byla co do grosza identyczna.
A tu nagle:
- Shell kolo Carrefoura i BP kolo dworca: 4,60
- Statoil Starodobrowska, rondo na Klikowskiej i na Krakowskiej, Orlen na Spokojnej, Lotos na Krakowskiej: 4,70
- Orlen kolo Kauflandu i BP na Lwowskiej: 4,75
- Orlen na Tuchowskiej: 4,78
- Rzeszutko: 4,59
I to w tym samym dniu. Ciekawe sa te niskie ceny na shellu i BP kolo dworca.
Jak wiadomo Rzeszutko byl zawsze duzo tanszy niz inne sieciowki, a tu nagle tylko 1 grosz roznicy!
Malo tego, dzisiaj tankowalem na Lukoilu w Czechowicach i cena 4,59 a zawsze bylo kilkanascie groszy taniej niz w Tarnowie!
Takze na 95 zauwazylem roznice i na shellu i BP (patrz pkt.1) byla ona o 10 groszy tansza niz na stacjach z punkt nr.2.
Zauwazyliscie to rowniez?
-
- Rhetor
To samo z ES95, wczoraj aż pojechałem na shella, żeby zalać za 4,70, a po rabacie 4,55
Normalnie szok
Normalnie szok
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Będzie 5 zł. wkrótce, ropa przez 2 dni zdrożała o 10 USD/bbl, do 115 USD.
Wszystko przez Libię, trzeba przeczekać kryzys.
A i znów tarnowskie stacje przy okazji podwyżek wydoić chcą kierowców... Niestety ceny się rozjechały z krakowskimi, wczoraj tankowałem w Krakowie ON za 4,69 a w Tarnowie na Orlenie Tuchowska 4,89.
Wszystko przez Libię, trzeba przeczekać kryzys.
A i znów tarnowskie stacje przy okazji podwyżek wydoić chcą kierowców... Niestety ceny się rozjechały z krakowskimi, wczoraj tankowałem w Krakowie ON za 4,69 a w Tarnowie na Orlenie Tuchowska 4,89.
Jak juz porownujesz ceny krakowskie z tarnowskimi, to mysle ze warto by podac cenehurricane pisze: A i znów tarnowskie stacje przy okazji podwyżek wydoić chcą kierowców... Niestety ceny się rozjechały z krakowskimi, wczoraj tankowałem w Krakowie ON za 4,69 a w Tarnowie na Orlenie Tuchowska 4,89.
z kilku innych stacji tarnowskich.
Jak widac w moim poscie powyzej, akurat orlen na Tuchowskiej byl najdrozszy,
ON nawet 18 groszy wiecej niz na innych stacjach.