Budowa przejścia podziemnego na Mickiewicza
Tak dzisiaj, w dzień roztopów, przechodziłem tym przejściem 3 razy i muszę to głośno powiedzieć: osoba, która zaprojektowała te dziury w zadaszeniu powinna dostać w gębę. Ale tak porządnie, naprawdę porządnie, ryzykując złamanie szczęki, wstrząśnienie mózgu, a nawet pęknięcie podstawy czaszki.
Zrobić dziurawy dach, by się lało ludziom na głowy, a podczas mrozu zamarzało na schodach, to powinno podchodzić pod PRZESTĘPSTWO.
To jest celowe stwarzanie zagrożenia zdrowia i życia!
Zrobić dziurawy dach, by się lało ludziom na głowy, a podczas mrozu zamarzało na schodach, to powinno podchodzić pod PRZESTĘPSTWO.
To jest celowe stwarzanie zagrożenia zdrowia i życia!
To po konkretne odpowiedzi udaj się do odpowiedniego wydziału UM. Nie jestem specjalistą od spraw budowlanych ani tym bardziej prawnych. Tyle wiem, że jeśli ktoś zrobił dziurawe zadaszenie i uznaje to za swoje arcydzieło, to powinien dostać w gębę.
Od ciebie niczego oprócz czepialstwa i prób zaszkodzenia innym się spodziewać nie można, toteż odmawiam jakiejkolwiek dyskusji z Tobą i dodaję do osób ignorowanych.
Od ciebie niczego oprócz czepialstwa i prób zaszkodzenia innym się spodziewać nie można, toteż odmawiam jakiejkolwiek dyskusji z Tobą i dodaję do osób ignorowanych.
Projektant wymyślił sobie jakiś niepraktyczny dziwoląg, ale ktoś w UM ten właśnie projekt zaklepał, przyjął do realizacji. Ty jednak kilka postów wyżej wydałeś wyrok właśnie na projektancie:Keleos pisze:To po konkretne odpowiedzi udaj się do odpowiedniego wydziału UM. Nie jestem specjalistą od spraw budowlanych ani tym bardziej prawnych. Tyle wiem, że jeśli ktoś zrobił dziurawe zadaszenie i uznaje to za swoje arcydzieło, to powinien dostać w gębę.
Logiczne, trochę logiczne, a właściewie to nie za bardzo.Keleos pisze:muszę to głośno powiedzieć: osoba, która zaprojektowała te dziury w zadaszeniu powinna dostać w gębę. Ale tak porządnie, naprawdę porządnie, ryzykując złamanie szczęki, wstrząśnienie mózgu, a nawet pęknięcie podstawy czaszki.
BuuuuuuKeleos pisze:odmawiam jakiejkolwiek dyskusji z Tobą i dodaję do osób ignorowanych.
Nie chciałbym żeby ktoś się poczuł urażony, ale nie wymagaj od lingwisty sensownych wypowiedzi na tematy techniczne.pb pisze:Jak widzę, nie możne tego oczekiwac od ciebie. Szkoda.
Jestem ciekaw ile osób połamie tam nogi i kto wypłaci ewentualne odszkodowania. Schodów jest też kilka, więc przy poslizgnięciu mozna naprawde nieźle się poturbować. Schodki z gołego bez gumowych podkładek w zimie to spore utrudnienie dla osób zwłaszcza starszych, no chyba że wszyscy będą jeździć windami .
Szmaciak chce władzy nie dla śmichu, lecz dla bogactwa, dla przepychu, chce mieć tytuły, forsę, włości i w nosie przyszłość ma ludzkościĄ - Tow Szmaciak.