Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
Pozdrawiam dzisiaj:
Pana kuriera DPD na numerach KT76**, który wymusił dzisiaj pięknie pierwszeństwo wyjeżdżając z podporządkowanej na pełnym gazie nawet nie zwalniając
Dodatkowo pozdrawiam pana w Roverze o numerach KTA6656A, który to pojechał bezczelnie na wprost z pasa do skrętu w prawo na naszym rondzie tymczasowym.
Pana kuriera DPD na numerach KT76**, który wymusił dzisiaj pięknie pierwszeństwo wyjeżdżając z podporządkowanej na pełnym gazie nawet nie zwalniając
Dodatkowo pozdrawiam pana w Roverze o numerach KTA6656A, który to pojechał bezczelnie na wprost z pasa do skrętu w prawo na naszym rondzie tymczasowym.
Cubaza, wytłumacz mi, bo nie pojmuję... KT wykropkowane, a KTA nie... zaczynam się jak SN bać jeździć do Tarnowa... /sam jeżdżę na KTA/Cubaza pisze:Pozdrawiam dzisiaj:
[center]"We're the lucky ones. Don't forget that"
[/center]
[/center]
Ale oczywiście macie też zdjęcie przedniej szyby, gdzie ewentualnie może być karta inwalidy? Przecież nie jest powiedziane, że jak ktoś jest inwalidą to ma jeździć 30 letnim maluchem! Nie ferujcie tak prędko wyroków, bo jeżeli ten kierowca ma kartę inwalidy, to może poczuć się (zasadnie) lekko obrażony tymi wpisami.
A jeżeli ma pieniądze na taki samochód, to na adwokata tez coś wyskrobie. I d4 blada...
A jeżeli ma pieniądze na taki samochód, to na adwokata tez coś wyskrobie. I d4 blada...
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
No to dzisiaj i ja cudem nie dołączyłem do rozwalonych zderzaków - madafaka, właściwie to pani madafaka z KBR-owa wyjeżdżała z Hodowlanej w lewo i wyskoczyła na Mościckiego zatrzymując się między pasami ruchu; poczekała tak chwilę, przepuściła jeden czy dwa samochody (jechaliśmy spokojnie 'kolumną' w kilka aut) po czym czekanie się znudziło i wjechała prosto przede mnie jadącego od Mościc. Chwila w jakiej wjechała świadczy, że w ogóle mnie nie widziała bo nie wierzę, że wjeżdżając tak blisko przede mną mogła myśleć, że zdążę się zatrzymać. Hamulce, manewry kierownicą, 3 sekundy grozy i adrenaliny, zatrzymałem się w zaspie między jezdnią a chodnikiem po drodze słysząc uderzenie i swoje myśli Nie wiem jak to się stało ale na moim aucie nie ma ani śladu po zdarzeniu, a obejrzałem je już z każdej możliwej strony, nawet od spodu. W lecie bez zaspy zatrzymałbym się pewnie na chodniku po drodze demolując zawieszenie na krawężniku, a przy większej prędkości pewnie już bezpośrednio na pani madafakowej. Uważać; na panie, na madafaków, na kbr-y
Jest dokładnie tak jak napisał Keleos. Tyle udało mi się zapamiętać. A nie chciałem pisać KT76 i tyle. Wolałem napisać całości. Nie mam uprzedzeń do KTA, KDA, KBR. Po prostu tyle zapamiętałem Ten numer KTA było mi łatwiej zapamiętać bo był prostyEredhel pisze:Cubaza, wytłumacz mi, bo nie pojmuję... KT wykropkowane, a KTA nie... zaczynam się jak SN bać jeździć do Tarnowa... /sam jeżdżę na KTA/Cubaza pisze:Pozdrawiam dzisiaj:
-
- Rhetor
A ja wcale nie pozdrawiam kierowcy ciemnozielonego Leksusa KTA 1JV4 - nie uczyli na kursie że jak jest zakaz to się w lewo nie jedzie? Z Goslara co by nie było (15:15).
Informacja taka drobna dla policji, jakbyście chcieli pogadać o opisywanych przeze mnie sytuacjach, to nie ma problemu, jak kogoś mandat nauczy lepszej jazdy to jestem za.
Informacja taka drobna dla policji, jakbyście chcieli pogadać o opisywanych przeze mnie sytuacjach, to nie ma problemu, jak kogoś mandat nauczy lepszej jazdy to jestem za.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD