Gdzie w Tarnowie mogę oddać krew?
-
- Rhetor
- Kontakt:
Też dostałem katar, a z katarem jak każdy dobrze wie nie można oddawać bo białych ciałek krwi jest wtedy chyba więcej ... :/ może się wykuruję :/Ja nie wiem czy nie odpadnę :/ Teraz jestem przeziębiony i nie wiem czy się zdążę wykurować. Jeśli tak to się pojawię, ale mogę być chwilę po godzinie 8:00.
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
Tak się zastanawiam nad akcją wspólnego oddawania krwi, i poza tym, że przy okazji zaliczycie spotkanie grupowe to nic innego mi do głowy nie przyszło - tylko sztuczny tłok w krwiodawstwie, a to może się przenieść na pracujących tam ludzi (praca pod napięciem, żeby szybciej, bo kolejka spora). Może lepiej założyć jakiś klub internetowych dawców, i na konto klubu dawać sobie upuszczać co 8 tygodni 'pół lytra'?
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Adamie, może właśnie to, że przy okazji się spotykamy zmobilizuje kogoś, kto nie oddawał lub dawno nie oddawał by się wybrać (patrz gushman). A Panie są profesjonalistkami. Jak masz na korytarzu pięciu pacjentów to nie włączasz udaru na wiertarce, nie?
W każdym razie byłem, ludzi było sporo, ale nikt się nie przyznał że z agory. Do następnego razu.
Pozdrawiam.
W każdym razie byłem, ludzi było sporo, ale nikt się nie przyznał że z agory. Do następnego razu.
Pozdrawiam.
29500ml B Rh+... A Ty?