Bo mgła zasłaniaGoscinny pisze:mieszkaniec92, w mieście prawie jej nie widać.
Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
-
- Rhetor
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
- Archont
-
- Rhetor
Chciałem serdecznie pozdrowić i podziękować zarazem kierowcy, z którym minąłem się na Skrzyszowskiej około 18:30 za wyłączenie halogenów jak mnie zobaczył pomimo widoczności <10 m - przynajmniej wiem teraz, że inteligentni kierowcy jeszcze nie wyginęli.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
Wczoraj po 23 na skrzyżowaniu Spokojna - Nowodąbrowska przeleciał tir przez skrzyżowanie, jechał z dołu Spokojną w kierunku Carrefoura (tam jest STOP, ale najwyraźniej miał go gdzieś). Gdybym sekundę wcześnie byłbym na tym skrzyżowaniu to niewiele by ze mnie zostało...
Pozdrawiam.
No wyobraź sobie, że zdarzają się jeszcze tacy, ale to akurat nie mnie wtedy mijałeśLordRuthwen pisze:Chciałem serdecznie pozdrowić i podziękować zarazem kierowcy, z którym minąłem się na Skrzyszowskiej około 18:30 za wyłączenie halogenów jak mnie zobaczył pomimo widoczności <10 m - przynajmniej wiem teraz, że inteligentni kierowcy jeszcze nie wyginęli.
Pozdrawiam.
Wczoraj przed godz. 20:00 na skrzyżowaniu ulic Klikowskiej i Elektrycznej w Tarnowie doszło do wypadku drogowego, w którym poszkodowane zostały dwie osoby. Kierujący samochodem Audi, 20-letni mieszkaniec Dąbrowy Tarnowskiej wykonujący manewr skrętu w lewo z ul. Klikowskiej w Elektryczną, nie udzielił pierwszeństwa przejazdu jadącemu Daewoo z przeciwka 20-letniemu tarnowianinowi. w wyniku czego doszło do zderzenia pojazdów. Podróżujący samochodem Daewoo mieszkaniec Tarnowa doznał złamania palca dłoni, pasażerka - urazu nogi. Obaj kierujący byli trzeźwi.taka jedna pisze:Około godz. 20:30 na skrzyżowaniu ul. Klikowskiej i Elektrycznej był dość poważnie wyglądający wypadek. Nie widziałam zdarzenia ale wyglądało to nieciekawie 2 jednostki straży pożarnej i chyba 4 radiowozy policyjne. Auta z wypadku nie wyglądały dobrze.
źródło: kmp
Gdyby miał 50 lat to nikt by nie miał mu za złe wieku. Ot kierowca. Ale 20 latek to już złogushman pisze:No właśnie! Te 20-letnie gnoje za kółkami to samo zło! Przynajmniej do 25 roku życia powinno się jeździć na fotelu pasażera i uczyć!
P.S. Czyli ja jeszcze przez miesiąc muszę jeździć w foteliku na miejscu pasażera
Ja ostatnio mam nowa ulubiona grupe kierowców. Kierowcy aut prawie terenowych.
Auto - prawie terenówka typu: Rav-4, Kuga, Santa fe i inny podobne
Wiek - kolo 30
Znaki szczególnie - przeważnie zona i dziecko na miejscu pasazera
Co robia: spiesza sie do domu (albo na cmentarz) z cala rodzina, zapieprzajac na pasach - lewy-prawy-lewy. Obwodnica w czasie sniezycy - 150 to mało bo oni maja terenówke (prawie). Na osiedlach sa panami bo przeciez maja wieksze kółka i czesto nawet naped na 4 koła.
Czesto takich wlasnie osatnio spotykam
Auto - prawie terenówka typu: Rav-4, Kuga, Santa fe i inny podobne
Wiek - kolo 30
Znaki szczególnie - przeważnie zona i dziecko na miejscu pasazera
Co robia: spiesza sie do domu (albo na cmentarz) z cala rodzina, zapieprzajac na pasach - lewy-prawy-lewy. Obwodnica w czasie sniezycy - 150 to mało bo oni maja terenówke (prawie). Na osiedlach sa panami bo przeciez maja wieksze kółka i czesto nawet naped na 4 koła.
Czesto takich wlasnie osatnio spotykam
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
Takie coś jest bardzo częste na ul. Krakowskiej w Zbylitowskiej Górze i Zgłobicach. Tam się nawet na zielonym z drogi podporządkowanej zatrzymuje i sprawdza, czy tir nie jedzie.ufo666 pisze:Wczoraj po 23 na skrzyżowaniu Spokojna - Nowodąbrowska przeleciał tir przez skrzyżowanie, jechał z dołu Spokojną w kierunku Carrefoura (tam jest STOP, ale najwyraźniej miał go gdzieś)