Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
-
- Prytan
Kolego, znasz ulice, zajedź do ronda boczną uliczką jeżeli Cię to denerwuje. Jak Cię ktoś wpuści to nie zapomnij podziękować i wszyscy będą szczęśliwi.ClNEK pisze:Mnie w tym miejscu denerwuje sytuacja, jak od strony słowackiego jest kolejka na 20 samochodów a z tej uliczki bocznej pojedyncze auta podjeżdżają i są od razu wpuszczane. (...)
7650ml A Rh+ ... a Ty?
Tam się powinno stosować zasadę 2:1ClNEK pisze:Mnie w tym miejscu denerwuje sytuacja, jak od strony słowackiego jest kolejka na 20 samochodów a z tej uliczki bocznej pojedyncze auta podjeżdżają i są od razu wpuszczane. Mam wrażenie, że każdy stając na końcu kolejki na słowackiego, myśli sobie "k... jaka kolejka" a jak dojedzie do ronda to wpuszcza kilku kierowców z boku pomimo, że tam wcale kolejki nie ma. Wydaje mi się, że to generuje jeszcze większe kolejki na Słowackiego.
Pozdrowień ciąg dalszy. Jadę sobie Nowodąbrowską do domu, na światłach przy Gemini (skrzyżowanie z 16 PP)mamy czerwone, przede mną zatrzymał się Audi o numerach słusznych czyli KDA 65 NE lub F (tablica zasypana śniegiem). Lewoskręt z góry zjechał no to debil na czerwonym ruszył prosto do Dembrewy. Tylko, że w tym czasie mieli zielone na lewoskręcie z 16 PP. Całe szczęście, że ten na zielonym w porę połapał się co się święci i ledwo się zatrzymał.
A debil pojechał.
Aha, gówniarz dwudziestoparoletni i na dodatek rozmawiał przez telefon.
I nie piszcie mi, że mam uczulenie na KDA
A debil pojechał.
Aha, gówniarz dwudziestoparoletni i na dodatek rozmawiał przez telefon.
I nie piszcie mi, że mam uczulenie na KDA
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku