Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
I tak i nie. Przed 19 jechałem do miasta Starodąbrowską. Przed skrzyżowaniem z Wojska Polskiego, przed pierwszym przejściem zabrał się za mnie dupeek nowym Fordem KBR29VJ. Na drugim przejściu dla pieszych był już z przodu. Kierowca miał niewiele ponad 18 lat a samochodem jechało trzech szczeniaków.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
-
- Archont
Nie, to byla Nina Ricci w przebraniu
Szastacie tak tymi numerami rejestracyjnymi - ze od razu wam chyba ulatwie sprawe i napisze swoj, zebyscie zapamietywac nie musieli
Poza tym - nie zawsze przeciez autem jedzie jego wlasciciel; czasem jezdze autem meza, ktory jezdzi b. dobrze i rozsadnie - a tu prosze, zrobie ja cos glupiego i pojdzie na konto jego rejestracji
Szastacie tak tymi numerami rejestracyjnymi - ze od razu wam chyba ulatwie sprawe i napisze swoj, zebyscie zapamietywac nie musieli
Poza tym - nie zawsze przeciez autem jedzie jego wlasciciel; czasem jezdze autem meza, ktory jezdzi b. dobrze i rozsadnie - a tu prosze, zrobie ja cos glupiego i pojdzie na konto jego rejestracji
-
- Rhetor
sainte_nitouche, a jeśli czyta forum to już jego sprawa żeby wyegzekwować od owego kierowcy rozważne zachowanie albo nie dawać mu auta więcej
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Jestem zdecydowanym przeciwnikiem generalizowania i stygmatyzowania całych grup ludzi przez zachowanie jednostek. Ale... Czekam na skrzyżowaniu Mościckiego ze Szkotnik, a Szkotnikiem w kierunku McDonalda pędzi jakieś gówniarskie BMW. Przy przejściu dla pieszych wzbiło w powietrze wielką szprycę błota pośniegowego, wprost na stojących tam ludzi. Wyjeżdżam na zielonym świetle zaraz zanim i moim oczom ukazuje się... KBR.
Wypadałoby wziąć się wybrać jakąś kawalkadą do tego kabeerowa i zrobić tamtejszym pieszym mieszkańcom to samo w odwecie. Przy okazji porwać parę kobiet i złupić kilka sklepów. Niech się nauczą!
Wypadałoby wziąć się wybrać jakąś kawalkadą do tego kabeerowa i zrobić tamtejszym pieszym mieszkańcom to samo w odwecie. Przy okazji porwać parę kobiet i złupić kilka sklepów. Niech się nauczą!
Dlatego juz wiecie co oznacza rejestracja KBR
Sytuacja z dzis: Jade sobie szujskiego w strone moscic. Jade kolo 40-50 w grupie aut. Passat na KBR (niestety upieprzony jak swinia i tylko KBR bylo widac) robi slalom gigant miedzy autami. Lewy-prawy-lewy-prawy pas... zjezdza na lewy a tam sobie auto stoi do skretu w lewo czekajac az przejada auta z przeciwka. Gosc jak wpadl na lewy juz go widzialem na tyle samochodu. Goscia uratowalo tylko to ze tamten ruszyl i skrecil. Przeszedl kolo niego na centymetry nie mogl na prawy wjechac bo tam byl samochód...
Sytuacja z dzis: Jade sobie szujskiego w strone moscic. Jade kolo 40-50 w grupie aut. Passat na KBR (niestety upieprzony jak swinia i tylko KBR bylo widac) robi slalom gigant miedzy autami. Lewy-prawy-lewy-prawy pas... zjezdza na lewy a tam sobie auto stoi do skretu w lewo czekajac az przejada auta z przeciwka. Gosc jak wpadl na lewy juz go widzialem na tyle samochodu. Goscia uratowalo tylko to ze tamten ruszyl i skrecil. Przeszedl kolo niego na centymetry nie mogl na prawy wjechac bo tam byl samochód...
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
Hehe fajnie się czyta te zakompleksione posty o rejestracjach, no cóź jest to powiatowy kompleks spowodowany ciągłą degradacją Tarnowa w sferze administracyjnej i gospodarczej. Niemal codziennei jeżdżę po Tarnowie (póki mi forumowicze wielkiego Tarnowa rogatek na granicy nie postawią:-) ) i jeżeli ktoś zachował się tak jak opisujecie to rejestracje były przeróźne, cały przekrój KT KTA KDA KBR KR KGR KBC RDE RZ PO WW - debilizm nie ma granic administracyjncyh. Ostatnio widziałem w Krakowie sytuację jak jadący przedemną KR musiał gwałtownie chamować gdyż pięknie zajechał mu drogę zielony wiekowy Passat z rejestracją .... KT, teraz tylko szukać krakowskiego forum tego typu gdzie taki kierowca chciałby postawić zapory dla wieśniaków z prowincji.
Przemek82, ja wiem, że wszędzie się znajdą debile, kretyni itp. I fakt, faktem mamy tutaj wszystkie rejestracje, ale zawsze tak będzie, że KT będzie narzekać na K*(z wyjątkiem KT), KR też na K*(Z wyjątkiem Kr) i tak dalej.
Ja na przykład pozdrawiam panią z Toyocie Auris na numerach KN* coś tam coś tam Wymusiła na mnie pierwszeństwo obok zajazdu "Nad Dunajcem". Jechałem pod górę lewym pasem, bo na prawym 40km/h na godzinę wlókł się TIR. Pani postanowiła zaraz przede mną zacząć wyprzedzać tego TIR'a, a że miała prędkość 40km/h, a ja większą to musiałem bardzo mocno hamować. Pani się jeszcze oburzyła, że na nią zatrąbiłem.
Ja na przykład pozdrawiam panią z Toyocie Auris na numerach KN* coś tam coś tam Wymusiła na mnie pierwszeństwo obok zajazdu "Nad Dunajcem". Jechałem pod górę lewym pasem, bo na prawym 40km/h na godzinę wlókł się TIR. Pani postanowiła zaraz przede mną zacząć wyprzedzać tego TIR'a, a że miała prędkość 40km/h, a ja większą to musiałem bardzo mocno hamować. Pani się jeszcze oburzyła, że na nią zatrąbiłem.