Remont fontanny na Placu Popiełuszki
Miała być otworzona jeszcze w tym roku ze względu na wybory. Ale skoro Ścigała wygrał w I turze, to może nawet rozsądniej byłoby napuścić do niej wody dopiero na wiosnę. Temperatura właśnie spadła blisko zera, przymrozki gwarantowane. Żeby się nie okazało, że instalację szlag trafi i na wiosnę będzie remont.
Przecież jest gotowa - więc w czym problem? Wiadomo, że jak temperatury spadają do 0 to NIE BĘDZIE wody. Czy protestowalibyście jak by do końca Listopada było 10 stopni i uruchomiono wodę?
Otwarcie NIE ma nic wspólnego z wodą - każdy zrozumie, że mróz i woda się wykluczają,.
Po za tym sądząc z wypowiedzie niektórych PACANÓW - należało by WSTRZYMAĆ WSZYSTKIE inwestycje rok przed wyborami - by nikt nie podejżewał obecnych władz o kampanię wyborczą.
Weźcie się PUKNIJCIE nocno w głowy.
Otwarcie NIE ma nic wspólnego z wodą - każdy zrozumie, że mróz i woda się wykluczają,.
Po za tym sądząc z wypowiedzie niektórych PACANÓW - należało by WSTRZYMAĆ WSZYSTKIE inwestycje rok przed wyborami - by nikt nie podejżewał obecnych władz o kampanię wyborczą.
Weźcie się PUKNIJCIE nocno w głowy.
9000 ml A Rh-
Może to nie inwestycja, ale jednak coś z wyborami. Mianowicie w tygodniu, w którym były wybory, straż miejska nagminnie dawała mandaty na starówce tym, którzy stawali gdzie popadnie.Ravir pisze:Po za tym sądząc z wypowiedzie niektórych PACANÓW - należało by WSTRZYMAĆ WSZYSTKIE inwestycje rok przed wyborami - by nikt nie podejżewał obecnych władz o kampanię wyborczą.
Trochę się wtedy uspokoiło i można było normalnie przejść. Teraz jednak, już po wyborach, ani jednej straży miejskiej a samochody stoją jak stały.
Więc się zastanawiam czy to tylko zbieg okoliczności, czy jednak może nie
-
- Rhetor
- Kontakt:
Tak się składa, że atakowałem tym tematem podczas każdej debaty , nie sądzę by był to przypadek ;-)Cubaza pisze:Może to nie inwestycja, ale jednak coś z wyborami. Mianowicie w tygodniu, w którym były wybory, straż miejska nagminnie dawała mandaty na starówce tym, którzy stawali gdzie popadnie.Ravir pisze:Po za tym sądząc z wypowiedzie niektórych PACANÓW - należało by WSTRZYMAĆ WSZYSTKIE inwestycje rok przed wyborami - by nikt nie podejżewał obecnych władz o kampanię wyborczą.
Trochę się wtedy uspokoiło i można było normalnie przejść. Teraz jednak, już po wyborach, ani jednej straży miejskiej a samochody stoją jak stały.
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
A ja się zastanawiam dlaczego tak prosta sprawa, jak wręczanie mandatów na dość małym obszarze jest aż takim problemem. Przecież to jest nierozwiązane od dłuższego już czasu.Cubaza pisze: Trochę się wtedy uspokoiło i można było normalnie przejść. Teraz jednak, już po wyborach, ani jednej straży miejskiej a samochody stoją jak stały.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
Bo w lecie jest za ciepło, w zimie za zimno, za dużo knajp oferuje dobre jedzenie w okolicy, bo brzuch przeszkadza w częstym wysiadaniu a z samochodu itp. Trzeba być człowiekiem i zrozumieć biedną straż miejskądefekator pisze:A ja się zastanawiam dlaczego tak prosta sprawa, jak wręczanie mandatów na dość małym obszarze jest aż takim problemem. Przecież to jest nierozwiązane od dłuższego już czasu.
-
- Rhetor
- Kontakt:
Odpowiedź narzuca się sama ;-) Mam tylko nadzieję, że czaty z szefem samorządu będą regularne przez cztery lata, a Pani Rzecznik będzie nas na forum odwiedzała ;-)Cubaza pisze:Ja wiem Kuba, że to jest Twoja zasługa Tylko dlaczego to się zdarzyło w tygodniu, w którym były wybory. A po wyborach już nie widziałem tam straży miejskiej, która wysiadłaby z auta, aby dać mandat ?Tak się składa, że atakowałem tym tematem podczas każdej debaty , nie sądzę by był to przypadek ;-)
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Goscinny - mam propozycję - wpłać DEPOZYT pieniężny na konto Miasta - którym pokryjesz remont fonntanny jak woda zamarznie i zniszczy fontannę - to na 100% Miasto specialnie dla Ciebie uruchomi wodę.
Na cmentarzach wody brak, na działkach też, jedyne fontanny jakie widziałem działajace przy ujemnych temperaturach to te w centrach handlowych.
Normalne, że jest sucha - w nocy mój czujnik zanotował -3°C - ale i tak paru napisze, że R. Ściagła nie zadbał o pogodę.
Na cmentarzach wody brak, na działkach też, jedyne fontanny jakie widziałem działajace przy ujemnych temperaturach to te w centrach handlowych.
Normalne, że jest sucha - w nocy mój czujnik zanotował -3°C - ale i tak paru napisze, że R. Ściagła nie zadbał o pogodę.
9000 ml A Rh-