Wirtualne wycieczki po ciekawych miejscach w Tarnowie
Wirtualne wycieczki po ciekawych miejscach w Tarnowie
Od wczoraj można wirtualnie zwiedzać wyremontowany budynek MCK.
Gdzie teraz mielibyście ochotę się przespacerować sprzed komputera? Zapraszam do głosowania w ankiecie. Po jej zakończeniu przystąpimy do realizacji.
Gdzie teraz mielibyście ochotę się przespacerować sprzed komputera? Zapraszam do głosowania w ankiecie. Po jej zakończeniu przystąpimy do realizacji.
-
- Archont
-
- Archont
http://www.chip.pl/news/internet-i-siec ... nielegalneBeaver pisze:Czemu prawne problemy ?
bardzo ³adnie ;)
generalnie, podoba mi się po remoncie, chociaż na razie byłem tylko jakiś czas temu w tej małej, kameralnej salce kinowej, ale trochę korytarzy widziałem (a teraz wirtualnie całość)
więc wszystko na plus
oprócz jednego w MCK toaletę (tę w pobliżu małej sali kinowej) chyba projektował jakiś karzeł dla karzełków ;P zejście i sufit przy wejściu na wysokości chyba 1,80 m z wielkim (na szczęście ) czarno-żółtym pasem ostrzegawczym, ale jednak trzeba się schylać, coby czołem w cokół nie zawadzić
jak na fakt, że wszystko ładnie świeżo i pachnąco po remoncie, to ta toaleta burzy wizerunek ergonomii...
---
a co do tematu postu, to życzyłbym sobie, a jest piękny moment na to, żeby zrobić wirtualne oglądanie Dworca Tarnowskiego z zewnątrz i od środka, na pamiątkę dla pokoleń, póki świeży, no ewentualnie, niech dokończą remont peronów, ale wnętrze można pstrykać już teraz
na onecie na głównej był link do artykułu 'Najpiękniejszy dworzec w Polsce', ale zdjęcia były stare, z czasów remontu
a taki wirtualny zapis stanu aktualnego, byłby też doskonałą promocją
tak więc moja propozycja Tarnowski Dworzec z zewnątrz i wewnątrz
więc wszystko na plus
oprócz jednego w MCK toaletę (tę w pobliżu małej sali kinowej) chyba projektował jakiś karzeł dla karzełków ;P zejście i sufit przy wejściu na wysokości chyba 1,80 m z wielkim (na szczęście ) czarno-żółtym pasem ostrzegawczym, ale jednak trzeba się schylać, coby czołem w cokół nie zawadzić
jak na fakt, że wszystko ładnie świeżo i pachnąco po remoncie, to ta toaleta burzy wizerunek ergonomii...
---
a co do tematu postu, to życzyłbym sobie, a jest piękny moment na to, żeby zrobić wirtualne oglądanie Dworca Tarnowskiego z zewnątrz i od środka, na pamiątkę dla pokoleń, póki świeży, no ewentualnie, niech dokończą remont peronów, ale wnętrze można pstrykać już teraz
na onecie na głównej był link do artykułu 'Najpiękniejszy dworzec w Polsce', ale zdjęcia były stare, z czasów remontu
a taki wirtualny zapis stanu aktualnego, byłby też doskonałą promocją
tak więc moja propozycja Tarnowski Dworzec z zewnątrz i wewnątrz
Radiowa Trójka też ma swoją prezentację http://www2.polskieradio.pl/trojka/spacer/
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku