Do Twojego też założymyLordRuthwen pisze:Ooo taaak, Twój samochód by ciekawie z orurowaniem wyglądałhalford pisze:Właśnie kiedyś zastanawiałem się nad zamontowaniem o rurowania do swojej bryki i niech wtedy wymuszająNissan PATROL podniesione, terenowe zawieszenie, duże, szerokie opony i profesjonalne, terenowe ORUROWANIE z przodu
Kolejny madafaka rozwalił zderzaka...
Jeszcze powiedz, że to było na Gumniskiej koło szkoły i hali to Ci nakopię do tyłka.
Bo w mojej akcji było tak:
Wyjeżdżałem z parkingu na przeciwko Hali Gumniskiej w lewo. Na przystanku zatrzymał się autobus. Po prawej było pusto a pasy rozdziela podwójna linia ciągła, to zabrałem się za skręcanie w lewo. I wtedy zobaczyłem madafakę wyprzedzającego ten autobus. Mało, bardzo mało brakło.
Ale ja nie dziadek, bo ledwo 30 na karku a wyglądam na najwyżej 25.
Bo w mojej akcji było tak:
Wyjeżdżałem z parkingu na przeciwko Hali Gumniskiej w lewo. Na przystanku zatrzymał się autobus. Po prawej było pusto a pasy rozdziela podwójna linia ciągła, to zabrałem się za skręcanie w lewo. I wtedy zobaczyłem madafakę wyprzedzającego ten autobus. Mało, bardzo mało brakło.
Ale ja nie dziadek, bo ledwo 30 na karku a wyglądam na najwyżej 25.
Spoko, to było w okolicy Słonecznej i ja miałem pierwszeństwo
I jeszcze z dzisiaj akcja - żałuję, że mi gość uciekł, bo jakbym miał jego numer, to zadzwoniłbym od razu na policję.
Miejsce akcji: skrzyżowanie Słoneczna/JP2.
Stoję od strony Lwowskiej na lewym pasie w kierunku Słonecznej i Ronda
Obok stoi na prawym pasie jakiś samochód
Zapala się zielone i w tym momencie jakiś debil w czarnym, chyba Polo, z pełną prędkością przejeżdża POMIĘDZY nami! i grzeje Słoneczną SLALOMEM. Oczywiście cos takiego jak migacz dla niego nie istnieje - on po prostu zmienia pasy co kilka sekund żeby wyprzedzić innych.
Niestety potem jechał 3-4 samochody przed mną i nie miałem szans spisać numerów
I jeszcze z dzisiaj akcja - żałuję, że mi gość uciekł, bo jakbym miał jego numer, to zadzwoniłbym od razu na policję.
Miejsce akcji: skrzyżowanie Słoneczna/JP2.
Stoję od strony Lwowskiej na lewym pasie w kierunku Słonecznej i Ronda
Obok stoi na prawym pasie jakiś samochód
Zapala się zielone i w tym momencie jakiś debil w czarnym, chyba Polo, z pełną prędkością przejeżdża POMIĘDZY nami! i grzeje Słoneczną SLALOMEM. Oczywiście cos takiego jak migacz dla niego nie istnieje - on po prostu zmienia pasy co kilka sekund żeby wyprzedzić innych.
Niestety potem jechał 3-4 samochody przed mną i nie miałem szans spisać numerów
Pozdrowień ciąg dalszy.
Wczoraj czereśniak KT 49000 na Krzyskiej pomiędzy Jaracza i przedszkolem z ułańską fantazją wyprzedził mnie na tym niebezpiecznym odcinku przy podwójnej ciągłej.
A teraz jadąc do Tarnowa kolejny palant KT 75717 na odcinku od ronda Giedroycia do ronda tymczasowego uprawiał slalom wyprzedzając, zajeżdżając drogę i zmieniając pas na przejściach dla pieszych przy skrzyżowaniu z Wojska Polskiego.
Nic tylko w mordę takiemu.
Wczoraj czereśniak KT 49000 na Krzyskiej pomiędzy Jaracza i przedszkolem z ułańską fantazją wyprzedził mnie na tym niebezpiecznym odcinku przy podwójnej ciągłej.
A teraz jadąc do Tarnowa kolejny palant KT 75717 na odcinku od ronda Giedroycia do ronda tymczasowego uprawiał slalom wyprzedzając, zajeżdżając drogę i zmieniając pas na przejściach dla pieszych przy skrzyżowaniu z Wojska Polskiego.
Nic tylko w mordę takiemu.
ICE In Case of Emergency, w nagłym wypadku
-
- Rhetor
Ja cykam zdjęcia komórką, bo zapominam po kilku minutach o co chodziło
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Chciałabym "pozdrowić" kretyna o numerze rej. KT 64381 który dzisiaj o godz 15:30 robił sobie slalom między autami zaczynając na ulicy Romanowicza ... Wymuszał pierwszeństwo , wyprzedzał na pasach i na skrzyzowaniach a przy rondzie tymczasowym cofał mi tak abym nie widziala jego tablic bo udało mu sie zauważyć że je spisuję (tzn. dyktowałam mojej córce). Na markach aut nie znam sie najlepiej ale było to małe ,starsze 3 drzwiowe auto z przyciemnianą tylna szybą (coś podobne do fiesty), bez jakichkolwiek napisów i oznaczeń marki. Gdyby nie to że jechałam z dzieckiem do lekarza i byłam już spózniona to napewno zgłosilabym to na policję.