Centrum Handlowe Gemini Park
Zmieniając temat, chciałbym serdecznie pogratulować osobie (osobom?) odpowiedzialnym za zaopatrzenie Tesco. Chciałem wczoraj kupić tak ekskluzywne i wyszukane towary jak:
- zielone ogórki
- paluszki Lajkonik Junior
- Mąka ziemniaczana
Żadnej z tych rzeczy nie było, nie pierwszy raz za to było pełno pustych regałów z karteczkami "przepraszamy, chwilowy brak towaru", nawiasem mówiąc ta chwilowość przeciągnęła się do dziś i zapewne przeciągnie się jeszcze przynajmniej do wtorku...
- zielone ogórki
- paluszki Lajkonik Junior
- Mąka ziemniaczana
Żadnej z tych rzeczy nie było, nie pierwszy raz za to było pełno pustych regałów z karteczkami "przepraszamy, chwilowy brak towaru", nawiasem mówiąc ta chwilowość przeciągnęła się do dziś i zapewne przeciągnie się jeszcze przynajmniej do wtorku...
-
- Rhetor
To ciężko opisać, trzeba zobaczyć. Od zewnątrz wszystkie przeszklenia w budynku są zakryte mrugającymi matami, na słupach dużo świecących ozdóbek, jest też wysoka choinka przed galeria.Dorota1975 pisze:A gdzie zdjęcia? albo krótki opis?ClNEK pisze:Zaszaleli w Gemini z oświetleniem świątecznym.
Wewnątrz wszędzie gdzie się nie popatrzy światełka i mała wystawka z lekko ruchomymi postaciami. No i obowiązkowo parę choinek.
-
- Rhetor
Nie zaspali. To już jest dekoracja na święta w 2011Cubaza pisze:Mi się nasuwa tylko jedno pytanie. Co tam późno!!!!!! Zaspali, czy jak?
A tak na serio mi się bardziej spodobała choinka pod Carrefurem, Te diodowe spływające w dół sopelki ciekawie wyglądają. Wystrój Gemini kojarzy mi się z tym filmem o Griswoldach, który na każde święta kiedyś leciał.
"Wkrótce Europa przekona się, i to boleśnie, co to są polskie fobie, psychozy oraz historyczne bóle fantomowe" S. LEM
jak wrażenia z Paryskiej nocy ??, dla mnie rewelacja, oprawa zrobiona świetna wszyscy Ci ludzie po przebieraniu Francuska muzyka, ehhh wspaniałe dla zakochanych ludzi haha oby więcej takich akcji, nie wiem czy zauważyliście ale ta galeria się właśnie tym wyróżnia od Tarnovii że w niej się co chwile coś dzieje , haha może właściciel bogatszy