Parkowanie w Tarnowie
Coś o czym mówiłem już dawno. Sytuacja powtarza się prawie codziennie, prawie codziennie przejeżdża straż miejska obok i nic sobie z tego nie robią:
Dla niewtajemniczonych, na tym zakazie jest napisane, że nie dotyczy zaopatrzenia w określonych godzinach oraz służb miejskich.
Ten Pan nie należy ani do jednych ani do drugich.
A tutaj kwiatek dzisiejszego dnia:
Straż miejska przejeżdża bo chyba pizze z Avanti im ktoś przywiózł do siedziby.
Dla niewtajemniczonych, na tym zakazie jest napisane, że nie dotyczy zaopatrzenia w określonych godzinach oraz służb miejskich.
Ten Pan nie należy ani do jednych ani do drugich.
A tutaj kwiatek dzisiejszego dnia:
Straż miejska przejeżdża bo chyba pizze z Avanti im ktoś przywiózł do siedziby.
-
- Rhetor
- Kontakt:
Tarnów potrzebuje GOSPODARZA, nie Prezydenta! ;-)
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
-
Autor tematu - Rhetor
Lechu, nie kogo a czyja, bo kogo to można kopnąć
Ja bym się z chęcią dowiedział.
Ja bym się z chęcią dowiedział.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
Przepraszam za post pod postem, ale nie mogę edytować poprzedniego
Nie wiem czy straż miejska sama od siebie to zrobiła(w co wątpię), czy mam komuś dziękować bo postanowił coś z tym zrobić, czy może Mądel albo inne miejsca były zamknięte, ale dzisiaj cały dzień pojawiały się mandaty na starówce, a nawet blokady!
Panowie dzisiaj namiętnie jeździli i wypisywali mandaty i blokowali auta stojące przy pilzneńskiej bramie
Nie wiem czy straż miejska sama od siebie to zrobiła(w co wątpię), czy mam komuś dziękować bo postanowił coś z tym zrobić, czy może Mądel albo inne miejsca były zamknięte, ale dzisiaj cały dzień pojawiały się mandaty na starówce, a nawet blokady!
Panowie dzisiaj namiętnie jeździli i wypisywali mandaty i blokowali auta stojące przy pilzneńskiej bramie
-
- Rhetor
Mam pytanie:
Czy Taksówkarzy obowiązują przepisy dotyczące parkowania ?
o tym ze parkuja sobie na trawnikach czekajac na klientów to nie wspomne. Ale chodzi mi o parking przed Świtem. Jest tam parking dla TAXI, parking ogolnie jest prostopadłym parkingiem, a oni sobie stoja równolegle. 3 taksówki zajmuja 10 miejsc. Czy ich przepisy nie dotyczą ?
Czy Taksówkarzy obowiązują przepisy dotyczące parkowania ?
o tym ze parkuja sobie na trawnikach czekajac na klientów to nie wspomne. Ale chodzi mi o parking przed Świtem. Jest tam parking dla TAXI, parking ogolnie jest prostopadłym parkingiem, a oni sobie stoja równolegle. 3 taksówki zajmuja 10 miejsc. Czy ich przepisy nie dotyczą ?
Różnica pomiędzy małym a dużym miastem polega na tym, że w dużym mieście można więcej zobaczyć, a w małym więcej usłyszeć. - Jean Cocteau
-
- Rhetor
- Kontakt:
Na trzech debatach o tym powiedziałem, to widocznie Prezydenta ruszyłoNormalnie zaczęły władze nasze forum czytać, albo znowu ich Kuba pogonił
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;