Budowa przejścia podziemnego na Mickiewicza
Dlaczego ruch komunikacji miejskiej nie został przywrócony do starej trasy? Inne auta jeżdżą już po Mickiewicza bez problemu. Zatoczka i przystanek autobusowy też wyglądają na skończone. Wie ktoś o co chodzi i kiedy można się spodziewać normalności?
http://www.forum.uniatarnow.net - forum tarnowskiego żużla, zapraszam.
Z jednej strony przystanek, więc pewnie nie będzie, ale też mnie to zastanawia, bo powinno być 'wybarierkowane od Fatimskiej, aż do przejscia przy Mickiewicza 2 /z pominięciem przystanków/, ale znając życie 'nie da się' no bo przecież urżednicy muszę przechodzić z parkingu PWSZ na Nową przy skrzyżowaniu Mickiewicza/Nowa gdzie pasów brak...
[center]"We're the lucky ones. Don't forget that"
[/center]
[/center]
Dziś rano przejeżdżając Mickiewicza zauważyłem że na wysokości przejścia po stronie południowej stoi rząd biało-czerwonych słupków z łańcuchami. Mam nadzieję że skutecznie uniemożliwi włażenie pieszych pod koła.Deto pisze:a co z barierkami czy innym zabezpieczeniem, oddzielającym jedną strone ulicy od drugiej ?
BIGer
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
Nie sądziłem że te zadaszenia wejść do przejścia podziemnego będą wykonane z jakiegoś przezroczystego tworzywa co jest w mojej opinii kompletnym nieporozumieniem.Kwestią czasu jest to kiedy będzie to zmalowane czy choćby zrysowane (w sensie rys) Nie mówiąc już o tym że będzie na tym po prostu widać brud.Wystarczy spojrzeć na niektóre "przezroczyste" przystanki.