Polityka w mm
-
Autor tematu - Rhetor
Polityka w mm
Heja, dla tych, którzy nie wiedzą (czyli pewnie większość), a mają pocztę na dawnych serwerach Zicomu:
dziś rozmawiałem z centralą mm, mają tą pocztę likwidować w najbliższym czasie, bezbolesna migracja w formie skopiowania zawartości skrzynki i zmiana tylko domeny raczej możliwa nie będzie.
No to teraz ciekawe kiedy się wezmą za rozwalanie Ethernetu, wszak to firma scentalizowana i wszystko musi być tak jak w reszcie kraju, z korzyścią dla DOCSIS, no i kiedy klientów IS czeka to samo.
Panom z mm gratulujemy: mieliście sieć działającą lepiej niż wasza... mieliście.
dziś rozmawiałem z centralą mm, mają tą pocztę likwidować w najbliższym czasie, bezbolesna migracja w formie skopiowania zawartości skrzynki i zmiana tylko domeny raczej możliwa nie będzie.
No to teraz ciekawe kiedy się wezmą za rozwalanie Ethernetu, wszak to firma scentalizowana i wszystko musi być tak jak w reszcie kraju, z korzyścią dla DOCSIS, no i kiedy klientów IS czeka to samo.
Panom z mm gratulujemy: mieliście sieć działającą lepiej niż wasza... mieliście.
Wysłane z mojej budki telefonicznej
PCPR Tarnów i problemy rodziny zastępczej z dziećmi z RAD
-
Autor tematu - Rhetor
No znajomy z Kołłątaja mówi, że jest z dnia na dzień gorzej.
Ja mam kablówkę z IS, coraz częściej tnie się obraz.
Ja mam kablówkę z IS, coraz częściej tnie się obraz.
-
Autor tematu - Rhetor
halford, mm dba o to, żebyś sobie d!upelacza czasem nie kupił
-
Autor tematu - Rhetor
Heh, nie ma to jak firma przyjazna klientom
-
Autor tematu - Rhetor
petr, nie, ja bym powiedział że wprowadzają zasady spójne dla wszystkich swoich klientów.
Zauważ, że nie masz już strony na serwerze IS tylko mm
Darmowy serwer to darmowy serwer, jeśli w regulaminie nie ma wyszczególnione jakich stron tam nie możesz trzymać to nie o to chodzi.
Zauważ, że nie masz już strony na serwerze IS tylko mm
Darmowy serwer to darmowy serwer, jeśli w regulaminie nie ma wyszczególnione jakich stron tam nie możesz trzymać to nie o to chodzi.
-
- Obywatel
Ja jestem ciekaw jak będzie wyglądała ewentualna oferta mailowo-hostingowa dla tych klientów IS, którzy nie korzystają z podobnych usług u operatora na dzień dzisiejszy. Miałem kiedyś maila w IS, jednak zwyczajnie zapomniałem do niego danych i przerzuciłem się na gmail.
Ostatnie pismo informacyjne wysłane do abonentów zawierało informację, że Multimedia nie zamierza wprowadzać zmian w umowach z klientami i transfer się nie zmieni. Mam nadzieję że dotrzymają słowa.
Ostatnie pismo informacyjne wysłane do abonentów zawierało informację, że Multimedia nie zamierza wprowadzać zmian w umowach z klientami i transfer się nie zmieni. Mam nadzieję że dotrzymają słowa.
GG 13838449
Bądź dobrym adminem i daj kontakt na Tego Kogoś z Centrali jak piszesz - sam chętnie zadałbym Temu Komuś kilka pytań.LordRuthwen pisze:dziś rozmawiałem z centralą mm
A w jaki niby sposób? - przecież do końca roku zostało 1,5 miesiąca, a z tego co się orientuję, są to dwie zupełnie inne technologie (HFC i Ethernet)...Goscinny pisze:Klienci IS już to powinni odczuć, bo MM zamierza do końca roku wprowadzić, przynajmniej tam gdzie do tej pory konkurowali z IS, już własne standardy na sieci IS
Szczerze mówiąc to w 45 dni chyba nawet nie zdążą policzyć abonentów IS na obszarach, w których konkurowali, a co dopiero narzucić im własne standardy.