GOSPODA u Wiecha
GOSPODA u Wiecha
Nowy lokal w Tarnowie. Serwuje doskonałą kuchnię staropolską.
W naszej ofercie:
Organizacja przyjęć do 50 osób,
Organizacja spotkań biznesowych (możliwość wypożyczenia projektora i komputera),
Bezpłatny dostęp (na terenie lokalu) do bezprzewodowej sieci internet.
Cykl wieczorów tematycznych
W okresie letnim ogródek w zimie grzaniec,
GOSPODA u Wiecha
Tarnów
ul. Kościuszki 5
tel.609 030 200
Więcej informacji: www.uwiecha.pl
JAK TRAFIĆ
Oferta dla studentów:
W naszej ofercie:
Organizacja przyjęć do 50 osób,
Organizacja spotkań biznesowych (możliwość wypożyczenia projektora i komputera),
Bezpłatny dostęp (na terenie lokalu) do bezprzewodowej sieci internet.
Cykl wieczorów tematycznych
W okresie letnim ogródek w zimie grzaniec,
GOSPODA u Wiecha
Tarnów
ul. Kościuszki 5
tel.609 030 200
Więcej informacji: www.uwiecha.pl
JAK TRAFIĆ
Oferta dla studentów:
Miałem ten sam problem Ale po przeanalizowaniu mapki na googlach (a jak wszystkim wiadomo, jak coś jest w googlach to tak jest i już stwierdziłem, że ulica tam jest, tylko akurat jest tam parking. A kończy się Kościuszki przy Krakowskiej/Krasińskiego...
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
Knajpka spoko polecam raz miałem mały incydent... Siedzieliśmy ze znajomymi zamówiliśmy frytki Pani stwierdziła do 5min będą, oczekiwanie wyniosło 50minut, po czym zapytaliśmy co z naszymi frytkami, niestety Pani zapomniała o naszym zamówieniu. Następnym razem już wszystko ok szybko sprawnie i miło wiec polecam
Jak ktoś się chce najeść, a nie delektować to polecam : duża, gruba, dużo składników i tłusta. Mnie osobiście smakowała, ale z wielkim trudem ją w siebie wcisnąłem, a zostawić było szkoda Plus za przytulny ogródek, minus za panów wpadających tam na piwo, pewnie w drodze na busa, PKP, czy PKS, traktując ten lokal jaki piwiarnię