Ludowy Klub Sportowy Nieciecza Bruk-Bet
I niech spada do spółki ze Stróżami, Ząbkami i przydałby się jeszcze jeden do zaszczytnej czwóreczki, ale na razie go nie widać. Jeżeli w zamian awansuje Olimpia Grudziądz, Zawisza Bydgoszcz (lub ktoś z długiej listy - Elana, Tychy, Zagłębie Sosnowiec...) a z drugiej grupy Stal Stalowa Wola, Stal Rzeszów (lub Wisła Płock) to ta liga odzyska jaki taki wygląd w przyszłym sezonie.
POLAK WĘGIER DWA BRATANKIĄ
Niespodzianką 14. serii gier była wygrana Termalicy Bruk-Bet Nieciecza, która pokonała Flotę Świnoujście 2:1 (1:1). Zwycięstwo pozwoliło gospodarzom opuścić ostatnie miejsce w tabeli.
Do sporej niespodzianki doszło w Niecieczy, gdzie "czerwona latarnia" ligi pokonała piątą w tabeli Flotę Świnoujście, która w dodatku od pięciu spotkań była niepokonana.
Wszystko jednak zaczęło się po myśli gości, gdy w 40. minucie trafił Sławomir Mazurkiewicz. Gospodarze nie dali długo świętować Flocie strzelonego gola i już trzy minuty później, za sprawą Bartłomieja Piszczka, doprowadzili do wyrównania. W drugiej części gry zwycięskiego gola zdobył Łukasz Cichos i kibice z Niecieczy mogli cieszyć się z trzeciego zwycięstwa swojej drużyny w tym sezonie.
Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Flota Świnoujście 2:1 (1:1)
Bramki: Bartłomiej Piszczek (43), Łukasz Cichos (65) - Sławomir Mazurkiewicz (40)
Żółta kartka: Łukasz Kowalski, Arkadiusz Baran, Bartłomiej Piszczek - Bartłomiej Niedziela, Przemysław Rygielski, Ivan Udarević.
Sędzia: Michał Zając (Sosnowiec).
Widzów: 1200.
Ależ skąd - ja tylko lubię czytać Twoje posty, jak nadajesz na BrukBet że 'psuje ligę' - śmieszne są.extremal pisze:A Wy kibice rozumiem, że chodzicie na mecze
Oczywiście, gdyby BrukBet zainwestował w Unię, gdy była taka możliwość, i teraz Uia była w I lidze, to byłby to "w pełni zasłużony awans", czyż nie?
"Wolę być głupim z nadzieją, niż bez nadziei - niemądrym" Edward 'Dudek' Dziewoński
O przepraszam. Ja byłem na meczu z ŁKSem. Był to mój pierwszy mecz jaki oglądałem (słowo kibicowałem było by nadużyciem ) od jakiś 15 lat I ze spokojnym sumieniem mogę powiedzieć że po tym co zobaczyłem myślę że za jakieś 15 lat się znowu wybiorę I jeszcze dopowiem - nie miałem szalu Bruk-Betuextremal pisze:... A Wy kibice rozumiem, że chodzicie na mecze i po spadku do okręgówki nadal będziecie w dłoniach trzymać szal Bruk Betu?
Oczywiście. Z warunkiem, że grałaby pod nazwą "Unia Tarnów".ad2222 pisze:Ależ skąd - ja tylko lubię czytać Twoje posty, jak nadajesz na BrukBet że 'psuje ligę' - śmieszne są.extremal pisze:A Wy kibice rozumiem, że chodzicie na mecze
Oczywiście, gdyby BrukBet zainwestował w Unię, gdy była taka możliwość, i teraz Uia była w I lidze, to byłby to "w pełni zasłużony awans", czyż nie?
POLAK WĘGIER DWA BRATANKIĄ