Galeria Tarnovia
-
- Rhetor
Kobieto błagam Cię... jeśli tak bardzo chcesz zobaczyć te palmy, to zrób sobie wypad do Bonarki. Nie czarujmy się. W tym blaszaku na pewno palm a tym bardziej fontann nie zobaczycie. Po prostu korytarz, duża przestrzeń a wokół sklepy. To Tarnów. To najwidoczniej wszystko na co było stać TK Development na wybudowanie takiej galerii w takim mieście.Dorota1975 pisze:widziałam, widziałam.. te fotki także. Ale to jeszcze plac budowy, a nie końcowy wystrój. Palmy to na końcu się ustawia poczekam do środy, wszystko się wyjaśni.
-
- Rhetor
Dorotko, no właśnie szczególnie Ty gdybaszDorota1975 pisze:Convi, spokojnie przecież wszyscy czekamy na GT i tylko 'gdybamy' sobie głośno co i jak może być w środku.
Tak prezentuje się galeria Bonarka City Center w Krakowie. Tak - galeria, bo to można nazwać galerią;
Zdjęcia użytkownika OhNoItsMonday, zamieszczone na forum SkyscraperCity, w tym temacie.
-
- Rhetor
Nie, po prostu mnie to śmieszy. I to na pewno nie jest żadna ironia, a już na pewno nie między wierszami Po prostu czego wy się spodziewaliście? Tarnów to jednak za małe, zdecydowanie za małe miasto na świat wielkiego handlu. No może wyjątkiem jest taki przypadek Koszalina, czy też Lubina. Najwidoczniej tam są pieniądze no i deweloperzy nie boją się inwestować. Szkoda tylko, że nie w Tarnów.Dorota1975 pisze:a co, gdybać nie wolno? szkoda, że tak bardzo na serio wziąłeś posty o fontannach i palmach... ironia między wierszami, ironia.
-
- Rhetor
- Kontakt:
warunki dla wielkiego handlu, się stwarza? a to pierwsze słyszę...
może mnie oświecisz?
Rozumiem dla produkcji, dla MSP, dla B+R, i owszem, ale żeby stwarzać warunki dla wielkiego handlu? Rozumiem nie blokować, współpracować, ale od czasu gdy Prezydentem nie jest już Józef Rojek to nie ma przeszkód dla handlu i galerii handlowych, o ich rozmiarach i wyglądzie decyduje tylko i wyłącznie zasobność portfeli Tarnowian.
może mnie oświecisz?
Rozumiem dla produkcji, dla MSP, dla B+R, i owszem, ale żeby stwarzać warunki dla wielkiego handlu? Rozumiem nie blokować, współpracować, ale od czasu gdy Prezydentem nie jest już Józef Rojek to nie ma przeszkód dla handlu i galerii handlowych, o ich rozmiarach i wyglądzie decyduje tylko i wyłącznie zasobność portfeli Tarnowian.
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
ponad > 22000 ml A Rh +, a TY?
Kuba, sugerujesz, że taki przeciętny mieszkaniec Lubina czy Koszalina zarabia więcej od przeciętnego tarnowianina? Teraz to ja nie rozumiem, ale Ciebie.Jakub Kwaśny pisze:warunki dla wielkiego handlu, się stwarza? a to pierwsze słyszę...
może mnie oświecisz?
Pozdrawiam.
-
- Rhetor
- Kontakt:
Geografia Ekonomiczna się kłania - oczywiście, że mieszkańcy "takiego" Lubina są zamożniejsi - odsyłam do zapoznania się z sytuacją gospodarczą "takiego" Lubina - który leży w sercu Zagłębia Miedziowego - oraz zapoznania się, ze średnimi zarobkami w KGHM a co do "takiego" Koszalina, to nie zapominaj, że leży on na Pomorzu Zachodnim - w często odwiedzanym przez turystów regionie i jest największym miastem w okolicy - jakby to zsumować - dochód rozporządzalny mieszkańców + turystów jest znacznie większy niż w Tarnowie :-) PozdrawiamConvi pisze:Kuba, sugerujesz, że taki przeciętny mieszkaniec Lubina czy Koszalina zarabia więcej od przeciętnego tarnowianina? Teraz to ja nie rozumiem, ale Ciebie.Jakub Kwaśny pisze:warunki dla wielkiego handlu, się stwarza? a to pierwsze słyszę...
może mnie oświecisz?
Pozdrawiam.
Ps. Lwowska - wierzą, tylko są realistami i znają sytuacje ekonomiczną w innych miastach. No ale najlepiej sądzić, że jesteśmy potęgą, narodem wybranym, i wszyscy są przeciwko nam, wobec tego sami jesteśmy przeciwko sobie, a później myśleć, że " cholera dlaczego nic w tym mieście nie wychodzi a gdzie indziej się udaje". Hmmm zaczynam się zastanawiać czy przypadkiem przyczyna nie leży po prostu w nas :-) Więc niech każdy zacznie od siebie i zamiast biadolić na różnych forach weźmie się do roboty by żyło się lepiej ... WSZYSTKIM :-) bo wcale nie jest tak źle w naszym Tarnowie jak niektórzy sugerują
http://www.kubakwasny.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
No dobra, ale myślisz, że wszyscy mieszkańcy Lubina są akurat zatrudnieni w KGHM-ie Polska Miedź, jednym z czołowych producentów miedzi i srebra na świecie? Myślisz, że Koszalin czerpie zyski tylko i wyłącznie z turystyki, bo jest tam wysoko rozwinięta? No proszę Cię...Jakub Kwaśny pisze:Geografia Ekonomiczna się kłania - oczywiście, że mieszkańcy "takiego" Lubina są zamożniejsi - odsyłam do zapoznania się z sytuacją gospodarczą "takiego" Lubina - który leży w sercu Zagłębia Miedziowego - oraz zapoznania się, ze średnimi zarobkami w KGHM a co do "takiego" Koszalina, to nie zapominaj, że leży on na Pomorzu Zachodnim - w często odwiedzanym przez turystów regionie i jest największym miastem w okolicy - jakby to zsumować - dochód rozporządzalny mieszkańców + turystów jest znacznie większy niż w Tarnowie :-) PozdrawiamConvi pisze:Kuba, sugerujesz, że taki przeciętny mieszkaniec Lubina czy Koszalina zarabia więcej od przeciętnego tarnowianina? Teraz to ja nie rozumiem, ale Ciebie.Jakub Kwaśny pisze:warunki dla wielkiego handlu, się stwarza? a to pierwsze słyszę...
może mnie oświecisz?
Pozdrawiam.
Dobra. Koniec tematu.