Budowa przejścia podziemnego na Mickiewicza
No to mieliście fart, bo ja rano musiałem swoją "pieszczotą" tłuc się po wertepach na Brodzińskiego, a tak chciałem się przejechać nowym odcinkiem Mickiewicza
Ale tak na poważnie, to praca "pali im się w rękach" Widać że wykorzystują dobrą pogodę, aby nadgonić stracony czas.
Ale tak na poważnie, to praca "pali im się w rękach" Widać że wykorzystują dobrą pogodę, aby nadgonić stracony czas.
Bądź tak mało konkretny, jak to tylko możliwe, dzięki temu nikogo nie urazisz.
suraiw pisze:No to mieliście fart, bo ja rano musiałem swoją "pieszczotą" tłuc się po wertepach na Brodzińskiego, a tak chciałem się przejechać nowym odcinkiem Mickiewicza
Będziesz miał na to całą niedziele gdyż dziś wieczór można było swobodnie jeździć tamtędy w obie strony więc wątpię, żeby w nocy to jakoś zastawili.
Zgadza się wczoraj wieczór ruch puszczony w obydwu kierunkach ... tak że jak ktos w pobliżu będzie niech przetestujęClNEK pisze:suraiw pisze:No to mieliście fart, bo ja rano musiałem swoją "pieszczotą" tłuc się po wertepach na Brodzińskiego, a tak chciałem się przejechać nowym odcinkiem Mickiewicza
Będziesz miał na to całą niedziele gdyż dziś wieczór można było swobodnie jeździć tamtędy w obie strony więc wątpię, żeby w nocy to jakoś zastawili.
Ja to nawet myśleć nie chcę, żeby nie mieli położyć nowego dywanika na tym odcinku Mickiewicza.
Cały czas jestem przekonany, że od ul. Nowej do ul. Brodzińskiego będzie położona nowa nawierzchnia, a po zakończeniu remontu teatru, zostanie położona od ul. Brodzińskiego do ul. Solidarności.
Zresztą tak było planowane, no chyba że po wyborach plany ulegną znianie.
Cały czas jestem przekonany, że od ul. Nowej do ul. Brodzińskiego będzie położona nowa nawierzchnia, a po zakończeniu remontu teatru, zostanie położona od ul. Brodzińskiego do ul. Solidarności.
Zresztą tak było planowane, no chyba że po wyborach plany ulegną znianie.
Bądź tak mało konkretny, jak to tylko możliwe, dzięki temu nikogo nie urazisz.
Przejście powoli się otwiera info InterMaksa.
BIGer
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein
Planowany to tam był przekrój drogi 1x3 na odcinku od MBF do Nowego Światu, ale jak widać - nie wyszło... Pewnie się nie chciało przestawiać ogrodzenia PWSZ, murku przy Poczcie oraz Prezydenckiej fontanny vis a vis Mickiewicza 2.suraiw pisze: Zresztą tak było planowane, no chyba że po wyborach plany ulegną znianie.
@Keleos: standardowo przy przetargach, gdzie jest 100% ceny jedynym kryterium, oferta najtańsza staje się najdroższą lub jedną z droższych... i to niekoniecznie wykonaną jak należy.