Budowa przejścia podziemnego na Mickiewicza

Coś budują? Coś wyburzają? Masz jakieś własne pomysły (nawet futurystyczne)? Tutaj jest miejsce dla ciebie
ODPOWIEDZ

Tomasz Drwal
Proedroj

Post autor: Tomasz Drwal »

Goscinny pisze:faleQ, Ale przez Mickiewicza i Goldhammera to mogą jeździć przy zamkniętym przejściu.
Na stronce są mapki z trasami biegnącymi przez/nad przejściem, a cytując JE RŚ:
"Przed 1 listopada uruchomione zostanie przejście podziemne pod ul. Mickiewicza."

Awatar użytkownika

Versacz
Archont

Post autor: Versacz »

Dzisiaj cały dzień kładli asfalt czyli już lada dzień puszczą ruch :D

Awatar użytkownika

Goscinny
Rhetor

Post autor: Goscinny »

Od strony północnej kostka juz w zasadzie ułożona.
Zastanawiam się ile tam będzie miejsca jak postawią przystanek - jakoś tak mało mi się wydaje.

dafi33
Rhetor

Post autor: dafi33 »

Versacz pisze:Dzisiaj cały dzień kładli asfalt czyli już lada dzień puszczą ruch :D
Ma być 3 wastwy położone to pewnie do końca tygodnia bedzie dywanik potem test malowanie oznakowania poziomego i można ruszać :D

Mulator
Obywatel

Post autor: Mulator »

Zanim to ruszy to jeszcze "Pan, Wójt i Pleban" muszą to uroczyście otworzyć a to może potrwać ;)

Awatar użytkownika

LordRuthwen
Rhetor

Post autor: LordRuthwen »

Tak to wyglądało wczoraj po 16
Załączniki
Zdjêcie-0092.jpg

Eredhel
Archont

Post autor: Eredhel »

Przed chwilą byłem w aptece na Goldhammera, i jak przechodziłem obok to 3 tamtędy jechała ...
[center]"We're the lucky ones. Don't forget that"
[/center]

Awatar użytkownika

BIGer
Proedroj

Post autor: BIGer »

Mulator pisze:Zanim to ruszy to jeszcze "Pan, Wójt i Pleban" muszą to uroczyście otworzyć a to może potrwać ;)
Nie mylcie otwarcia Mickiewicza dla ruchu samochodowego z otwarciem samego przejścia pod Mickiewicza. Ruch przywrócą pewnie lada dzień może nawet w ten weekend a przejście mimo że jest prawie gotowe otworzą najwcześniej w połowie listopada - papierologia musi potrwać, odbiory, zgodny, zezwolenia.
Eredhel pisze:Przed chwilą byłem w aptece na Goldhammera, i jak przechodziłem obok to 3 tamtędy jechała ...
Nie wykluczone że zanim oficjalnie puszczą ruch pojedyncze samochody po cichu po fajrancie robotników będą już tamtędy przemykać.
BIGer
"Wyzwolona energia atomu zmieniła wszystko z wyjątkiem naszego sposobu myślenia."
— Albert Einstein

Eredhel
Archont

Post autor: Eredhel »

To nie było po fajrancie :P
[center]"We're the lucky ones. Don't forget that"
[/center]

dafi33
Rhetor

BIGer pisze:Nie wykluczone że zanim oficjalnie puszczą ruch pojedyncze samochody po cichu po fajrancie robotników będą już tamtędy przemykać.
Ja dzisiaj prawym pasem jechałem a lewy był jeszcze zamknięty tak że ruch już puszczony :D

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

dafi33 pisze:Ja dzisiaj prawym pasem jechałem a lewy był jeszcze zamknięty tak że ruch już puszczony :D
A w inne dni jeździsz lewym? I co ma nam to mówić o kierunku, w którym się poruszałeś? :)
900 ml, grupy krwi nie pamiętam

Cały Tarnów na Facebooku

dafi33
Rhetor

gushman pisze:
dafi33 pisze:Ja dzisiaj prawym pasem jechałem a lewy był jeszcze zamknięty tak że ruch już puszczony :D
A w inne dni jeździsz lewym? I co ma nam to mówić o kierunku, w którym się poruszałeś? :)
Prawy był otwarty jadąc Mickiewicza od dołu w kierunku przejścia ..... nie wiem po co ta durna zaczepka

Roberto
Archont

Post autor: Roberto »

Buahaha, Mickiewicza otwarta dla poruszających się prawą stroną !! :lol:

Awatar użytkownika

gushman
Rhetor

Post autor: gushman »

Roberto pisze:Buahaha, Mickiewicza otwarta dla poruszających się prawą stroną !! :lol:
Hehehe, choćby dla tego komentarza dafi było warto. :)

Poza tym to nie zaczepka a prośba o sprecyzowanie.
900 ml, grupy krwi nie pamiętam

Cały Tarnów na Facebooku

faleQ
Archont
Kontakt:

Post autor: faleQ »

Z tego co tam dziś widziałem, to puszczali przez przejście, bo rozkopali objazd. I większe auta się tam nie złożyły do skrętu.

ODPOWIEDZ